„Total Eclipse of the Heart” (Bonnie Tyler) pe primul loc în Topul iTunes din SUA (21.08)

0
24

Bonnie Tyler itunes Total EclipsePiesa „Despacito” a fost detronată de „Total Eclipse Of The Heart”, cântec compus de Jim Steinman și lansat de Bonnie Tyler în 1983. Piesa interpretată de Bonnie Tyler costă $1.29, în timp ce „Despacito” și „Strip That Down” (Liam Payne) costă $0,69.
La 34 de ani de la lansare, piesa „Total Eclipse of the Heart” s-a aflat pe locul 1 în Topul iTunes din SUA luni, 21 august, în ziua în care a avut loc eclipsa totală de soare. Astfel, Bonnie Tyler (66 de ani) i-a eclipsat pe Luis Fonsi, Daddy Yankee, Justin Bieber, Liam Payne (One Direction).
 
Total Eclipse of the Heart” face parte de pe albumul „Faster Than the Speed of Night”. S-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în lumea întreagă, a fost pe locul 1 în mai multe țări din Europa și a fost singura piesă a lui Bonnie Tyler care a fost pe locul 1 în Billboard Hot 100. În Marea Britanie s-a clasat pe locul 5 în Topul celor mai bine vândute piese din 1983, în timp ce revista Billboard a pus-o pe locul 6 în Topul celor mai bune piese din 1983.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here