„Total Eclipse of the Heart” (Bonnie Tyler) pe primul loc în Topul iTunes din SUA (21.08)

0
21

Bonnie Tyler itunes Total EclipsePiesa „Despacito” a fost detronată de „Total Eclipse Of The Heart”, cântec compus de Jim Steinman și lansat de Bonnie Tyler în 1983. Piesa interpretată de Bonnie Tyler costă $1.29, în timp ce „Despacito” și „Strip That Down” (Liam Payne) costă $0,69.
La 34 de ani de la lansare, piesa „Total Eclipse of the Heart” s-a aflat pe locul 1 în Topul iTunes din SUA luni, 21 august, în ziua în care a avut loc eclipsa totală de soare. Astfel, Bonnie Tyler (66 de ani) i-a eclipsat pe Luis Fonsi, Daddy Yankee, Justin Bieber, Liam Payne (One Direction).
 
Total Eclipse of the Heart” face parte de pe albumul „Faster Than the Speed of Night”. S-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în lumea întreagă, a fost pe locul 1 în mai multe țări din Europa și a fost singura piesă a lui Bonnie Tyler care a fost pe locul 1 în Billboard Hot 100. În Marea Britanie s-a clasat pe locul 5 în Topul celor mai bine vândute piese din 1983, în timp ce revista Billboard a pus-o pe locul 6 în Topul celor mai bune piese din 1983.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here