MULȚUMIM MR. DAUM! 29.09.

2
37

steaua villareal 2016Steaua a făcut egal acasă cu marea echipă Villareal!  O repriză bună, un 11 metri neacordat, o bară…adică toate spun că echipa are potențial, chiar dacă unii jucători tot nu merg…Patronul e entuziast, excesiv, dar important e că rezultatul e o.k. Cu puțină șansă Steaua avea 3 puncte. Din păcate publicul bucureștean s-a evaporat. Au fost cam 14.000 de spectatori. Dacă nici la o echipă de top din Spania nu vine lumea, atunci la cine? Banii, snobismul, lipsa bruscă de interes pentru fotbal ? Care o fi cauza?  Nu voi afla prea curând, dar îi mulțumesc lui Christoph Daum care a zis că trebuie să ne rugăm pentru echipele noastre din cupele europene. Ne-am rugat pentru Steaua! Mi-au plăcut Tamaș, Niță, uneori Bourceanu, Toșca și De Amorim (cu scăpări)…Să vină Craiova!

2 COMENTARII

  1. De obicei nu ma bag in discutii inutile, dar iata-ma ca o fac, nu sunt cititor de fel al rubrici dumneavoastre, dar azi mi-a sarit in ochi. De ce? Pur si simplu titlul, bun sunteti sustinator al echipei lu’ Becali, nimic gresit dar titlul este instigator. Atat am avut de spus o zi buna!

    • Dragă prietene, nu prea mă prind prin ce am instigat, dar eu chiar îi mulțumesc lui Daum pentru că s-a rugat pentru echipele noastre! Nu destul, pentru că Astra a pierdut cu 4-0, dar relativ util. E doar o ironie nevinovată. Dacă citeai ce scriu, aflai că am criticat foarte des Steaua, tocmai pentru că nu sunt un fanatic, ci un suporter echilibrat.Nu-mi place Becali și exprim asta zilnic. Cred că ai o problemă de înțelegere. E mai bine că nu citești rubricile mele. Când un titlu sare în ochi, înseamnă că a fost BINE ALES!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here