MUZICA FRANCOFONĂ OMAGIATĂ LA AL DOILEA CONCERT FRENCHMANIA DE LA INSTITUTUL FRANCEZ (8.12.2015)

0
36

Frenchmania 8 decembrie (483 x 600)În această toamnă, Institutul Francez din Bucureşti va sărbători întreaga diversitate muzicală, în parteneriat cu numeroase festivaluri şi concerte, alături de RFI şi TV5MONDE cu ocazia aniversării a 25 ani de prezenţă în România. Programat iniţial pentru 18 noiembrie dar anulat ca urmare a atentatelor care au îndoliat Franta, cel mai aşteptat şi festiv dintre aceste evenimente muzicale, concertul Frenchmania va avea loc marţi 8 decembrie la ora 20:00 la sala Elvire Popesco a Institutului Francez.
Iniţiat de domnul Christophe GIGAUDAUT, director al Institutului Francez din România, alături de compozitorul și cântărețul KEO, FRENCHMANIA este a doua întâlnire dintr-o serie de seri muzicale ce adună artiști români cunoscuți, care interpretează în direct melodii ale noii scene francofone. Mai puţin cunoscuţi francofoni şi convinşi francofili, Dorian Popa, Cornel Ilie (VUNK) și Bodo (Proconsul) vor fi invitaţii concertului din 8 decembrie 2015.
Prezentate de Teo Trandafir şi animate de către Keo, aceste întâlniri muzicale în ambianţa intimă a sălii Elvire Popesco a Institutului Francez vor fi transmise pe reţelele sociale pentru a atinge un public cât mai larg și pentru a insera în peisajul muzical autohton elemente ale culturii francofone.
Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro, la casieria cinematografului Elvira Popescu (Bd. Dacia, nr. 77), la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45) şi Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), în timpul programului şi în limita locurilor disponibile.
Concertele FRENCHMANIA fac parte din campania BY THE WAY și eu vorbesc limba franceză, iniţiată de Institutul Francez din România cu scopul de a promova plurilingvismul și o francofonie activă, modernă.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here