Trupa The Groovy Bastards a lansat piesa „Check my brain” – VIDEO

0
47

The Groovy Bastards„The Groovy Bastards” este o trupă tânără formată din cinci studenţi ai secţiei de jazz- muzică uşoară a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, trupă care abordează un gen jazz- fusion.
Membrii trupei sunt: Ioana Vişinescu- voce, Andrei Bălaşa – chitara, Alex Muşat- tobe, Leonard Croitoru- clape şi Cristi Dragomir- bass.
„Check my brain”- este o piesă despre diferenţa de mentalitate dintre oameni, care pentru mine este de multe ori un lucru apăsător. Neputinţa de a trece peste orgolii şi ideea de a te simţi ciudat şi diferit, chiar dacă în sinea ta crezi că eşti nedreptăţit şi că totuşi ai dreptate în legătură cu diverse subiecte. Este ca o revoltă asupra ascunderii sentimentelor. Suntem o generaţie care se projetează prin indiferenţă, ceea ce nu este un lucru tocmai bun. Acestea sunt lucrurile care m-au inspirat să scriu această piesă. Şi nu în ultimul rând iubirea şi problemele care apar în orice relaţie. ” ( Ioana Vişinescu- voce)
Noul single „Check my brain”, poate fi auzit live vineri, 13 ianuarie 2017 la Arenele Romane, în cadrul evenimentului : „Să nu spui ce ai făcut aseară” al trupei Bosquito şi sambătă 14 ianuarie, la Berăria H, la „Revelionul Artiştilor”, organizat de RoArt asbl.
 
„The Groovy Bastards”, au deja un bogat backround muzical prin numeroasele concerte pe care le-au susţinut şi prin premiul publicului căştigat la ediţia 2016 a Festivalului de Jazz de la Sibiu. Au susţinut recitaluri şi la Festivalul de Jazz de la Tărgu Mureş din 2016 şi la Ruse Jazz Fest din Bulgaria , tot anul trecut, câştigând simpatia publicului şi mai ales a criticilor de specialitate.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here