My Queen by Dan Helciug – pe terasa Quantic Club, București (9 iunie)

0
22

Dan Helciug 9 iunieDacă vă era dor să fredonați „We Will Rock You” până la epuizare sau să ascultați „Bohemian Rhapsody”, Dan Helciug vă așteaptă în data de 9 iunie alături de trupa sa pentru a petrece împreună o seară de muzică de calitate printr-un show „My Queen by Dan Helciug”, unde celebrele piese ale trupei Queen se vor auzi pe terasa clubului Quantic din București!
Event: My Queen by Dan Helciug / Terasa Quantic Club, Bucuresti
Biletele sunt disponibile online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
29 lei – Pre-sale (100 bilete)
35 lei – Normal Tickets
50 lei – Acces (în ziua concertului)
Despre Dan Helciug:
Absolvent al Universității de Teatru și Film (U.N.A.T.C) din București, Dan Helciug este un actor, muzician, compozitor, textier, lider vocal și prezentator TV, cunoscut în lumea muzicii în special prin intermediul cunoscutei trupe SPITALUL DE URGENȚĂ, unde este și lider vocal.
Activând inițial în trupa Parlament (cu care a lansat 3 albume), cu proiectul Spitalul de Urgență acesta a avut 4 materiale discografice, dar și câteva proiecte solo, timp în care a activat și în lumea televiziunii ca actor principal în Ferma Vedetelor (Pro TV), dar și ca gazdă a proiectului TVR Eurovision 2017.
De-a lungul timpului, Dan Helciug a cântat pe aceeași scenă cu DIO, H-Blockx, Apocalyptica, Alphaville, din anul 2010 acesta fiind vocea MOZART ROCKS.
*****
Mai multe concerte, festivaluri, spectacole de teatru și multe alte evenimente puteți găsi pe www.AmBilet.ro, iar dacă doriți să ne susțineți pentru a contribui cât mai mult la promovarea evenimentelor din țară ne puteți aprecia pagina de Facebook AmBilet.ro, unde vă vom ține la curent cu multe alte recomandări! Mulțumim!

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here