Negoiță îl acuză pe Bărboianu că a VÎNDUT derby-ul Stelei: ”Știu cu cine, știu locul, știu suma!” »

0
17

Articol preluat din GSP.ro
nicolae-stanciu-stefan-barboianu-fault-alexandru-chipciu-cazutIonuț Negoiță, patronul celor de la Dinamo, a răbufnit la adresa lui Ștefan Bărboianu în cadrul conferinței de prezentare a lui Mircea Rednic în funcția de antrenor.
Ștefan Bărboianu a vorbit pentru GSP.ro după ce a fost acuzat de BLAT de Negoiță: ”Nu pot să-mi revin! Sînt șocat! Pur și simplu sînt șocat. Nu înțeleg. Sînt afirmații grave. Nu credeam în viața mea că se poate spune așa ceva despre mine. Nu știu cum să reacționez”.
 
Omul de afaceri Ionuț Negoiță l-a acuzat pe fundaș, dat afară deja de la echipă, că a vîndut derby-ul cu Steaua, 1-3! Bărboianu a comis penalty-ul transformat de Nicușor Stanciu la scorul de 0-0.
”Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară.
Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte cînd Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții.Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce?”, a declarat Ionuț Negoiță.
 
Patronul lui Dinamo susține că Bărboianu ar fi fost plătit să greșească în favoarea Stelei și că va mărturisi totul autorităților: ”Știu cine, știu locul, știu și despre cît e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte.
Din păcate, mai sînt jucători ca el în fotbalul românesc. Poate vreun fraier ca mine să-l mai ia pe Bărboianu, dar nu cred că va mai juca fotbal. Ticăloșii ca el nu vor mai juca fotbal”.
 
sursa: GSP.ro

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here