NIK WEST a transmis un mesaj video pentru publicul din România

0
23

NIK WEST 17 octombrieNIK WEST, cântăreața de origine americană cunoscută în special pentru colaborările cu PRINCE,  despre care presa internațională și marii artiști vorbesc doar la superlativ, concertează pentru prima dată în România, luni, 17 octombrie, la Berăria H, începând cu ora 21:00.
Celor interesați le reamintim că pot profita de oferta aniversară”Spectaculis 2 ani”1+1= -50%.
Biletele sunt disponibile atât la  BerăriaH, la standul Ticketnet din magazinul Unirea Shopping Center (etj. 2) cât și online pe www.ticketnet.ro .
Pentru mai multe detalii sau rezervări, vă invităm să accesați pagina de facebook : https://www.facebook.com/spectaculis.ro/
 
Muzică de calitate, artă și atmosferă funky: toate acestea vor fi prezentate într-un concert fabulos!
Orașul cu chef de viată îi invită,luni seară, pe toți pasionații de ritmuri funky, să experimenteze vibrațiile unice pe care Nik West le transmite în show-urile sale, dar și să asiste la cea mai creativădemonstrație de mânuire a instrumentului său forte: chitara bass.
NIK WEST stăpânește cu precizie profunzimile artistice ale instrumentului său. Atunci când cântă se simt influențele funky ale lui Larry Graham, Louis Johnson și Marcus Miller. Cunoscută pentru cover-ul piesei Back in Black de la AC/DC, NIK a impresionat mulți fani înrăiți ai rockului și a devenit instant o preferată a legendarului Steven Tyler.
Există mulți cântăreți buni, însă doar o parte dintre ei întrunesc caracteristicile vocale necesare pentru a-i face pe ceilalți să continue să-i asculte. „M-a surprins foarte tare faptul că Lenny Kravitz s-a uitat la toate videoclipurile mele și că a fost atât de impresionat de cover-ul pentru Teen Town încât a vrut să mă cunoască personal”, spune artista.
Cu doar trei zile înainte de concertul de la Berăria H, Nik West le-a transmis salutări admiratorilor români prin intermediul unui mesaj video:
 
 

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here