NOAPTE DE IARNĂ

0
17

Rezident Ex si PhenomenOn la Radio Romania
Rezident Ex si PhenomenOn la Radio Romania

Scriu mai răruţ pe blog pentru că nu prea am timp şi stare.  Iarna pleca, dar s-a întors. Ne-a întors pe dos pe toţi. La noi în casă tuşeşete toată lumea, se tratează toată lumea. Vineri noaptea nu credeam că vijelia se transformă în ninsoare în toată regula. La ieşirea de la Radio totul era alb şi bătea un vânt enervant.
Ediţia 645-Psihologului muzical a avut de toate şi din acest motiv uitasem de starea vremii. Tavi Iepan, liderul Rezident EX a venit din Germania pentru a-l prezenta pe noul vocal al trupei, Sebastian Simonis, un bucureştean talentat, de numai 32 de ani.  Piesele noi au plăcut şi asta m-a bucurat.Am avut un interviu telefonic cu Ileana Popovici aflată la Sanremo (acolo locuieşte de ani de zile) după care foarte tinerii de la PhenomenOn ne-au cântat unplugged o serie de piese noi! Ce mai, o noapte frumoasă. Tusea a venit, a plecat. Acasă m-a atacat din plin.
Elena Udrea mai are o apariţie de seară la Sabin Orcan…Presupun că nu vor fi prea curând altele. Dacă ar fi mai aplicată, mai exactă în legătură cu acuzaţiile ce i se aduc, ar mai conta. Sunt convins că ce spune conţine mult adevăr, dar dovezile lipsesc. Multe strigături, citate, din auzite…nerelevant pentru un ascultător atent şi binevoitor. Un prilej de a se da înregistrări mai vechi cu T. Băsescu...Ambiguităţile din povestirile doamnei cresc numeric…Repetă obsesiv cele spuse anterior…Aş fi preferat să explice clar dacă a luat sau nu bani mită , dacă averea a dobândit-o cinstit…din astea…A spus câteva ceva, dar vag. E drept că nici acuzatorii n-au avut încă dovezi, ci doar turnătorii…Denunţul ei de ce nu duce la nimic?  Asta o irită teribil!* Mai toţi comentatorii se întreabă de ce tace fostul preşedinte!* Inedite? Sunt destule. Inclusiv faptul că se reuneşte parlamentul duminica pentru a o trimite pe E.U. la arest. * Dezvăluirile şocante au dispărut pentru că nu mai are voie să spună orice. Cineva susţine că are alt avocat, care i-a dat acest sfat.* Cine comentează cu elan cazul Udrea la A3? Mădălin Voicu şi Bogdan Chireac…
Echipa divizionară a României n-a arătat nimic în meciul cu Bulgaria. Un scor nerelevant de 0-0.Venirea lui Iordănescu a dus la încă un experiment amical. Mulţi stelişti, dar şi jucători stranii, fără perspective aduşi la această partidă. Prea puţini s-au mişcat bine! Compensaţia fotbalistică am avut-o de la Madrid unde Atletico a spulberta-o pe Real Madrid. 4-0 fără drept de replică!* Juventus- Milan 2-1 la pauză!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here