NU MAI PIERDEȚI TIMPUL CU MINE! 19.07.

0
237

NU MAI PIERDEȚI TIMPUL CU MINE! 19.07.Mă adresez prioritar specialiștilor, troll-ilor, securiștilor de tip nou și vechi în egală măsură. De câte ori am scris, am zis ceva despre Antena 3 sau băieții veseli care o populează, de câte ori am îndrăznit să comentez vreo fază de-a lor, m-am trezit cu atenționări, atacuri, puneri la punct.

Mereu sunt trimis înapoi la muzică, deși eu n-o părăsesc niciodată. Acuza recentă de ”băsism” a lui Mirciulică Badea-Narcis e amuzantă (a făcut-o după ce a văzut un articol din Adevărul din 8-10 iulie, care s-a referit la mine), venind de la televiziunea unui turnător dovedit și pușcăriaș-scriitor consacrat. Adică e o luptă între ei, turnătorii, iar eu sunt acuzat că mi-a fost simpatic fostul președinte, ales de peste 5 milioane de ”băsiști”? So what? Și pe mine m-a dezamăgit în multe privințe ”Petrov”, dar asta nu înseamnă că mi-a devenit agreabil ”Felix” sau șleahta lui de manipulatori.

Nu generalizez. Au și jurnaliști buni. Problemele sunt la coloană. *Azi (19.07) cineva mi-a scris că e bine să nu mă bag în alte subiecte (era vorba de misoginism, pedofilie, prostie), acum la final de viață, să mă ocup de muzică, să las în urmă ceva frumos, ceva plăcut.Omul e preocupat de testamentul meu. Apreciez. N-am notat numele, dar știu că avea o cerere de prietenie. Firește că l-am blocat, dar mi-a oferit confirmarea că astfel de atacuri vin la comandă.

Dacă într-o vreme eram ”securist”, acum am devenit ”băsist”.Am îndrăznit să comentez în câteva cuvinte dezbaterea pe tema lansată cu dibăcie, cu șiretenie alcoolică de un buhnici, la A3 (în urma unui interviu de la Antena Stars). Culmea, azi am văzut că și TVRInfo a ținut să fie alături de colegii din televiziunile mari, discutând același subiect. Noi am abordat (la solicitarea unor prieteni ai paginii)  la un Foc de P.A.E. (18.07) declarația neinspirată, arogantă a marelui influencer ex-protevist.

*Oamenii lui ”Felix” mi se par prea sensibili. Poate că ultimii doi ani au contat în multe feluri. I-au afectat pandemia, seceta, războiul, criza, prețurile de la mare, gunoaiele, copacii căzuți ș.a.m.d.

*Voi continua să comentez ce văd, ce-mi place, ce mă deranjează, sau ce mă bucură. Vă rog respectuos (parcă așa se spune în limbajul nou de lem) să nu mai pierdeți timp cu mine. Și ce dacă postați noaptea? Eu șterg tot ce nu-mi place, cum face oricine în bula lui. Accept critici profesionale (legate de emisiunile de la Radio, sau cele de acasă),păreri contrare argumentate, chiar și ironii, dar nu trimiteri la colț, nu etichetări din astea ieftine. Dacă tot nu puteți fi inteligenți, încercați să nu vă expuneți inutil. Altfel I.Q.-ul obosit se vede și e neplăcut pentru familiile voastre.Că tot vă preocupă ce lăsați în urmă.

P.S. Apropo de I.Q. Cum ați defini(caracteriza) o emisiune de o oră consacrată unei declarații date pe nisipul de la Neversea de un ”PROST” (cum l-a caracterizat invitatul Curea, specialist în calculul de I.Q.-uri la minut)?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here