NU MI-A PLĂCUT

0
22

don't like itSteaua şi-a terminat benzina mult înaintea finalului de campionat. Să pierzi cu Rapid nu e grav. Dar felul în care arată echipa, cum joacă, halul în care se petrec toate legate de nume, siglă, palmares, suporteri, starea terenului, deciziile abuzive de la patron, resemnarea mioritică a antrenorului, presiunea altui antrenor care vrea acasă (dar care are, prin nevastă, contracte cu mai mulţi jucători) duc la perspectiva sumbră că echipa nu poate lua cele trei trofee…Poate pe niciunul! Nu mi-a plăcut nici cum a făcut schimbările Gâlcă, semn că a pierdut din luciditate. Scoţi atacant când ai nevoie de gol ? Dacă Steaua pierde la Craiova (şi e cât se poate de posibil), titlul atât de sigur, conform unor comentatori, e în mare pericol ! Poate asta vrea şi GB!
 
Nu-mi place că pe Simona Halep o bântuie pentru  a nu ştiu câta oară problemele de sănătate, imediat după obţinerea unui Trofeu. Neparticiparea la Doha nu e binevăzută de specialişti. Ori e slab pregătită fizic, ori e o strategie care deocamdată îi aduce avantaje. Marile jucătoare ale lumii au măcar un an constant bun. 10 turnee câştigate sunt perfecte, Simona ne aduce bucurii imense şi nouă, deşi vorbim de un sport individual, cu şi pentru un buget personal. Statul nu dă nimic, noi n-avem de ce să pretindem. Asta în plan legal, dar moral putem dori să le bată pe toate până se mărită şi face copii?
Sunt şi alte analize ale retragerii ei. Aveţi aici un articol din Adevărul:
http://adevarul.ro/news/sport/halep-abandon-firesc-decizia-simonei-renunta-turneul-doha-e-perfect-justificata-1_54eb36c3448e03c0fde792af/index.html
 
Nu mi-a plăcut faptul că discursul Elenei Udrea n-a fost înţeles. Nu ştiu cât va fi de vinovată după proces. Nu ştiu cât a furat sau a primit necuvenit, dar faptul că e arestată atât de des, arată o imensă fisură în sistem. Dacă cineva afirmă că abia acum îşi fac procurorii datoria, înseamnă că se acceptă ideea unor comenzi politice. Până recent erau săltaţi dominant cei din zona PSD & Friends acum sunt săltaţi ceilalţi. Şi atunci de ce n-am crede că femeia nu exagera când afirma că se abuzează psihic, că unii sunt determinaţi să toarne orice vrea procurorul, ca să scape de puşcărie? De ce n-am crede că se plătesc poliţe, că e prima oară când cineva ne spune de la tribuna Parlamentului, care sunt condiţiile arestaţilor preventiv. Adică a unor oameni nejudecaţi, necondamnaţi. Udrea chiar n-a cerut clemenţă. Se pare că ştie ce o aşteaptă, dar excesul de încredere în Justiţie, clamat în ultima vreme nu are bază reală. Dacă Remeş a fost condamnat pe nedrept, dacă zeci şi sute de neştiuţi au stat ani de zile degeaba, atunci avem dreptul să ne îndoim. Când un judecător ia peste 20 de ani puşcărie tocmai pentru corupţie, atunci ştim exact cu ce sistem avem de-a face. Dacă vrea să se vindece trebuie să termine circul, telejustiţia şi să facă treabă serioasă, cu dovezi, nu gargară smulsă prin tortură psihică!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here