NU REVENIM LA 14 ECHIPE? SIMONA HALEP E BINE LA DUBAI. 17.02.

0
276

NU REVENIM LA 14 ECHIPE? SIMONA HALEP E BINE LA DUBAI. 17.02.RĂMÂNEM FĂRĂ ECHIPE SAU LE ȚINEM, CĂ DĂ BINE?

Cazul Gaz Metan Mediaș e dubios. Iftimie (finanțator de la Botoșani) sublinia telefonic (pe 17.02) că L.P.F. nu există. Iorgulescu n-a fost la el niciodată în 8 ani. Naum nu e capabil să ducă o discuție fără ticurile lui enervante (poveste, în fine , chestii, ș.a.) dar nici nu e apt să asculte ce spune invitatul. Nimeni nu verifică licențierile. Dispare o echipă ca Gaz, iar jucătorii pot migra la altă echipă care stă să cadă din prima ligă, adică la Dinamo. Culmea, înaintea jocului direct. Ce-i asta? Oamenii de la L.P.F. iau salarii din banii cluburilor, dar nu fac nimic. Dacă Iftimie s-a luat de articole cretine din GSP, care acreditează ideea că Botoșani s-ar lăsa bătută de FCSB,  i-a dat pași imediat. Puțin mai devreme la același post era ședință de amintiri rapidiste cu Șușotel Filoti.

*N-am mai urmărit non-conversația inițiată de Naum pe ipoteze la care au participat tăcuți Dumitrescu și Balint, pentru că juca Simona pe canalul alăturat.

*M-aș bucura să aflu ce se întîmplă cu echipele care nu mai au bani, jucători, antrenor? Rămân să-și facă unii puncte pe seama lor sau se anulează toate rezultatele lor de până acum? De ce ar fi o preocupare națională situația de la Dinamo și nu de la Mediaș, Clinceni sau alții?* Vă dați seama cum ar fi cu 18 echipe? Nici 16 nu-s o.k. pentru că financiar nu se pot menține.

SIMONA ÎN SEMIFINALA DIN DUBAI!

Joc dramatic la Dubai. Public de fotbal care urlă la greșeli duble, public necivilizat. Unii țin cu Simona, alții cu Jabeur. Simona a luat primul set cu 6-4. A greșit Jabeur mult, dar tactic mi s-a părut peste Simona. Serva a salvat-o de multe ori pe Halep, iar când a atacat (foarte rar) a făcut punct. A jucat constant. Jabeur a ajuns la 45 de greșeli neforțate, iar Simona la numai 17. Așadar o victorie muncită și frumoasă în două seturi.* Urmează semifinala cu aroganta Ostapenko. Va fi mult mai greu, conform afirmației Simonei. Pentru că lovește foarte puternic.

*Am înțeles că Simona nu are antrenor, dar văd cu nu are nici familie, nici prieteni în loja ei. Asta înseamnă libertatea despre care vorbea pentru ea? * Mi-a plăcut mult declarația ei. A afirmat că o enerva jocul adversarei care i-a pus numeroase scurte, un joc ciudat la care nu știe cum să răspundă, dar s-a străduit și a reușit pentru că are picioare puternice.  Ținem pumnii. Poate lua al treilea trofeu de la Dubai!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here