EL CLASICO ŞI ALTELE

0
21

* După ce am vizionat, chinuit de ceaţă, meciul de la Constanţa dintre Steaua  şi Săgeata Năvodari (a fost 2-1 pentru bucureşteni, dar n-aş spune că un egal era deplasat) am urmărit supermeciul din Spania. Răsturnări de scor, joc alert, bare, greşeli de arbitraj, Ronaldo aproape invizibil, Messi cu trei goluri, 3 lovituri de la 11 metri (nu toate corect acordate), un eliminat de la Real, scor final 3-4 şi Barcelona ajunge la un punct de primele două clasate Athletico şi Real Madrid. M-a dezamăgit Gareth Bale adus cu o sumă fabuloasă. Omul a avut trei curse de 20-30 de metri şi a ieşit cu mingea din teren, ca prostul. N-a centrat, n-a pasat, n-a pus frână! N-am înţeles nici înlocuirea lui Benzema care a înscris două goluri. Ion Crăciunescu n-a fost capabil să comenteze decent greşelile evidente ale arbitrului. Căzuse în admiraţia partidei. Rolul lui în emisiunea de la DigiSport ar trebui să fie unul de specialist, nu de admirator! Bogdan Mara vorbeşte printre dinţi aşa că singurul care a mai punctat aspecte concrete  a fost Ilie Dumitrescu.
* Sorina Matei a conversat cu Crin Antonescu, Geoană şi apoi V. Ponta au fost la birou, adică la A3.
* M-a lămurit, matinalul de la Prima TV nu-l pot urmări! Când doi oameni din trei sunt antipatici e greu. E un cuţu frumos acolo, dar nu-i destul. Mai bine Animal Planet!
* Florin Busuioc citeşte despre rulmenţi, ne dă ghicitori, e de-a dreptul penibil, îi irită până şi pe colegii de platou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here