O categorie de bilete epuziata la concertul lui TOTO CUTUGNO

0
30

Toto Cutugno 27 februarieO categorie de bilete (cele de 100 de lei) a fost epuizata pentru concertul lui Toto Cutugno de la Sala Palatului  (27 februarie).

In prezent, mai sunt disponibile bilete la categoria 3 (200 lei), categoria 2 (300 lei), categoria 1 (400 lei), categoria VIP (500 lei). Urmatoarele categorii care se apropie de sold-out sunt categoria VIP si categoria 3.
 

Concertul lui Toto Cutugno este programat pentru seara de vineri – 27 Februarie, la Sala Palatului. Artistul italian va fi acompaniat de o orchestra simfonica si promite romanilor o seara speciala!

Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, SalaPalatului.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

~~Concertul „TOTO CUTUGNO” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 Februarie 2015 si este organizat de Project Events.~~

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here