În luna martie, formația Toto lansează albumul „Toto XIV” după 10 ani de pauză

0
23

toto XIVAlbumul TOTO XIV va fi lansat în luna martie după cum urmează: în Europa 20 martie, în UK și Oceania pe 23.03, iar în America de Nord pe 24 martie. Albumul va fi disponibil  sub forma de dublu LP de vinil, CD si o ediție limitată Super Deluxe, cu CD, DVD (documentar ‘making of’), booklet cu povestea discului, interviuri, un poster, tricou (doar măsura L) și o litografie. TOTO XIV este primul album, cu piese noi, de la “Falling In Between” (2006).

Steve Lukather spune “Atunci când ne pui la un loc, și fiecare vine cu părticica lui, totul se leagă în mod miraculos. Evoluția fiecăruia este la cel mai inalt nivel. Chiar dăm tot ce este mai bun din noi, si ne straduim să luăm fiecare cele mai bune decizii – ce este cel mai bine pentru muzică”.

Solistul Joseph Williams adaugă: “Vorbim despre o formație în care toată lumea compune, toată lumea cântă cu vocea, toți suntem instrumentiști”.

Producatorul  CJ Vanston a marturisit: “Nu au fost vreodată alți muzicieni mai buni pe planetă și în niciun caz nu adunați într-o singură formație. Acesta este un album fenomenal și sunt încântat să fac parte din proiect. Este jobul visurilor mele”.

Turneul european, care promoveaza noul album, include și concertul de la București (27 iunie, la Sala Palatului).  Din recital nu vor lipsi hiturile (“Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Porgy”) dar spectatorii vor avea ocazia să audă live și melodii de pe TOTO XIV.

Concertul Toto de la Sala Palatului este organizat de Phoenix Entertainment iar biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe eventim.ro la urmatoarele preturi: 121,5 lei, 171 lei, 225 lei, 315 lei și VIP-450 lei.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here