O CITEZ PE TIA ŞERBĂNESCU

0
343

Am văzut că o atacă nişte viermi de la Cotidianul.ro şi am fost convins că e ceva de reţinut din afirmaţiile ei. Vă sugerez să citiţi aceste rânduri şi veţi găsi multe adevăruri spuse clar.
 
” Pentru Felix însă a fost un război pierdut la Băsescu. Doar nu era să spună că e vinovat. În așteptarea sentinței, Felix era liniștit: ” nu regret nimic, aseară am băut câteva pahare de vin alb, am mâncat varză călită cu cârnăciori oltenești și chiar am dormit bine, a, înainte să mă culc m-am uitat la Gâdea”. Gest reflex. Când împrumuți pe cineva cu 700.000 de euro, normal că stai cu ochii pe el. Cum și sediul Antenelor intră la confiscare, acestea au titrat: ”post confiscat de Kovesi”- deși premierul Ponta i-a asigurat: ”doresc și cred că și înainte Antena 3 va fi aici”. Să fie! Nimănui nu-i place când dispare o televiziune – chiar dacă acestea cultivă ura și practică dubla măsură. Cineva trebuie să reprezinte și această latură a societății. Altfel am părea democrați, civilizați, cinstiți – ceea ce ar fi fals.
„Când a fost arestat Dan Adamescu, patronul ”României libere”, ziar cu o politică editorială complet opusă A3, aceasta a considerat că justiția face dreptate; când a pățit-o Felix, a fost dosar politic, atac la independența presei și chiar „dictatură” și „stalinism”. Chiar nu mai știu să facă diferența? Curios este că în dictatura ceaușistă (unde oficial nu existau deținuți politici) dizidenții erau condamnați ca infractori; acum avem infractori care se dau deținuți politici: „la onoare, demnitate și curaj nu renunț!” a declarat Felix înainte de a se urca în mașina poliției de unde a zâmbit larg. N-am mai văzut așa ceva de la Cioacă.”
 
…” De ce la Palatul Cotroceni? Pesemne ca să-i facă plăcere lui Felix și o bucurie lui Ponta care „se plimbase” alături de ei pe blog compătimindu-i pentru a se putea înfățișa ca salvator. Sau ca Neculăiță Minciună: strigi „lupii” ca să vezi dacă sare satul cu topoarele. Chiar și Vadim a mirosit stratagema: „manipulați niște bătrâni pe căldura asta ca să vă apere interesele, salariile de mii de EURO” le-a transmis el organizatorilor. Miilor de admiratori le-a plăcut însă foarte mult să plimbe Ursu, Gâdea și Badea blocând circulația și strigând cu însuflețire: ieși afară, javră ordinară. Așa-i când n-ai posibilitate de exprimare: insulți. Asta fac și politicienii de cele mai multe ori. „…

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here