O emisiune culturală de la TVR 2, oprită de la difuzare din cauza problemelor financiare ale televiziunii publice

0
31

Cezar Paul Badescu (598 x 600)Articol preluat de pe paginademeda.ro
Anunțul a fost făcut chiar de către realizator, pe pagina sa de Facebook. „Mi s-a spus că singura soluție ar fi găsirea unui sponsor – dar unde să găsești așa ceva”, a scris jurnalistul.
În locul emisiunii, pe post vor fi difuzate doar reluări, a mai menționat el.
Mesajul lui Cezar Paul Bădescu: 
Din cauza problemelor financiare ale TVR, producția emisiunii „Cartea cea de toate zilele” a fost sistată. De acum, se vor difuza numai reluări (cât se vor mai difuza și ele). Mi s-a spus că singura soluție ar fi găsirea unui sponsor – dar unde să găsești așa ceva? Se împlinesc aproape doi ani de când fac această emisiune și m-am bucurat că pledoaria mea pentru lectură a fost apreciată de public și a ajuns inclusiv la persoane care nu obișnuiesc să citească. Când ești oprit pe stradă să ți se spună ”dom’le, eu nu prea le am pe-ăstea cu cititul, dar cum se numește cartea aia pe care ați prezentat-o?”, simți că ai repurtat cu adevărat o victorie. Și ești răsplătit pentru munca ta.
 
sursa: http://www.paginademedia.ro/2016/05/o-emisiune-culturala-de-la-tvr-2-oprita-de-la-difuzare-din-cauza-problemelor-financiare-ale-televiziunii-publice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here