O premiera si alte doua piese de teatru cu IOAN GYURI PASCU la Palatul National al Copiilor in luna octombrie

0
14

Ioan Gyuri Pascu 19 OctombrieIn descursul lunii octombrie il puteti aplauda pe Ioan Gyuri Pascu la Palatul National al Copiilor, in trei reprezentatii, printre care se numara premiera “4 x 4 personaje”.  
 
19 octombrie este data in care Ioan Gyuri Pascu va invita la premiera spectacolului4 x 4 personaje! Il veti regasi pe Gyuri in dubla postura de actor si autor al muzicii, intr-o o piesa in 4 tablouri si 16 personaje, in care eroii se joaca de-a viata ori de-a teatrul.
 
Pe 15 octombrie la Sala Mica a Palatului National al Copiilor veti lua parte la un duel indirect intre umorul subtil al lui Topirceanu si cel profund al lui Nenea Iancu, intr-o reprezentatie inedita, in care Ioan Gyuri Pascu il are drept coleg de distributie pe Niculae Urs. Acesta din urma celebreaza, in aceasta reprezentatie, 65 de ani de viata si 40 de ani de teatru!
 
Iar daca o incursiune in Bucurestiului interbelic vi se pare tentanta,  sunteti asteptati, la Sala Mare, pe 14 octombrie la “Take Ianke si Cadir. Il veti admira  pe Ioan Gyuri Pascu in rolul negustorului turc, intr-un spectacol plin de urmor, alaturi de Niculae Urs si Doru Ana!
 
Biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro si bilete.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here