OFERTĂ DE SĂRBĂTORI PENTRU CONCERTUL LUI ALESSANDRO SAFINA: CUMPERI UN BILET ŞI-L PRIMEŞTI PE AL DOILEA GRATUIT

0
37

alessandro safina aAlessandro Safina şi Premium Booking (organizator) face un cadou de Sărbători românilor. Pentru fiecare bilet achiziţionat pentru concertul din 21 decembrie de la Sala Palatului, veţi primi încă unul GRATUIT. Oferta este valabilă o săptămână (în perioada 3 – 10 decembrie) doar pentru biletele achiziționate ONLINE de pe site-urile www.bilete.ro şi www.salapalatului.ro, precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.
Vă reamintim că biletele costă:
255 lei (Golden VIP)
225 lei (VIP)
168 lei (Categoria I)
157 lei (Categoria a II-a)
140 lei (Categoria a III-a)
112 lei (Categoria a IV-a)

 
alessandro safina 21 decembrieAlessandro Safina abia aşteaptă reîntâlnirea cu publicul din România. Artistul s-a aflat recent în Kuala Lumpur, unde a susţinut un concert pe 27 noiembrie, alături de soprana Carly Paoli. Cei doi au cântat în ultima zi a Festivalului A Journey Through Time IX şi s-au bucurat de mare succes. Din Kuala Lumpur, Alessandro Safina a transmis următorul mesaj românilor: “Abia aştept să mă întâlnesc cu voi pe 21 decembrie la Sala Palatului. Vă mulţumesc! Ciao!”
Puteţi urmări înregistrarea video aici: https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/1080089155336218/
 
Pentru a fi la curent cu toate informaţiile despre acest concert, vă rugăm să accesaţi pagina de Facebook Premium Booking: https://www.facebook.com/premiumbooking/?fref=photo

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here