OK! Julio Iglesias, cântăreţ şi Casanova. Cum a cucerit spaniolul cu melodiile lui de dragoste

0
33

julio_iglesiasArticol preluat din Adevărul
Fie că ai făcut sau nu parte din generaţia aceea, în care să asculţi melodiile de dragoste ale spaniolului nu era desuet, trebuie să recunoşti ceva. Nimeni, niciodată n-a ştiut să cânte mai melodios despre dragoste. Or, mai mult decât un cuceritor vorace, Iglesias asta a fost şi este: un romantic incurabil. Un gentleman al altor vremuri, în care muzica se simţea cu sufletul.
„Am iubit şi am respectat femeile de când aveam 15 ani“, spune artistul ajuns astăzi la 72 de ani, pe care îl aşteptăm, cu emoţii, să revină în România. Spunem cu emoţii pentru că, deocamdată, cel mai prolific cântăreţ dintr-o ţară latină şi-a amânat, din cauza unei afecţiuni a nervului sciatic, toate concertele pe care trebuia să le susţină în perioada 5-26 martie. Eternul îndrăgostit spunea, nu demult, că nimic nu-l va opri din a cânta live, pe scenele lumii, şi că are concerte contractate până în anul 2019.
Singurii sceptici din această ecuaţie sunt medicii, care-ar trebui să-şi dea verdictul legat de reluarea turneului de promovare a albumului „Mexico“, unul care aduce un omagiu marilor compozitori mexicani.
Speranţă este, căci celebrul artist cântă deja de 48 de ani şi n-a obosit. Şi cum să o facă, atunci când chiar el ne îndeamnă, în versurile faimosului său hit „Agua dulce, agua salá“, să trăim viaţa cât mai intens, altfel se termină repede? Pe Julio nu l-au iubit doar mamele sau bunicile noastre, ci şi noi, altfel cum ar fi putut spaniolul cu vocea lui viril-seducătoare să vândă aproape 300 de milioane de albume, în toată lumea, din 1968 şi până acum? Nici fiul lui mult mai cool şi mai actual, Enrique, n-a reuşit să seducă prin muzica sa precum celebrul său tată, care a cântat iubirea în 14 limbi.
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/ok-julio-iglesias-cantaret-casanova-cucerit-spaniolul-melodiile-dragoste-1_56ebd39f5ab6550cb8f9a7cf/index.html
 
Julio Iglesias revine în România, alături de fiul lui, Julio Iglesias Jr (care va cânta în deschidere), pentru două concerte:
 
Pe 11 mai la Iași (Stadionul „Emil Alexandrescu”, ora 20.00). 
Biletele‬ costă 80, 110, 160, 230, 320 și 500 lei. Pot fi achiziționate online pe www.vreaubilet.ro, bilete.ro, bilet.ro, Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galați și la Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.
 
Pe 18 mai la Sala Palatului. 
‪‎Biletele‬ sunt disponibile în rețeaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas, Hypermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV), precum și la casa de bilete a Sălii Palatului si la www.vreaubilet.ro & www.bilete.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here