ON AIR MUSIC AWARDS 2014

0
39

➔       Star Management organizează a doua ediție ON AIR MUSIC AWARDS 2014 la Sala Polivalentă, în data de 29 aprilie 2014

➔       biletele pot fi achiziționate de pe site-urile de specialitate începând de luni, 17 martie

➔       dress code: black tie creative

Pe 29 aprilie 2014, la Sala Polivalentă, va avea loc ON AIR MUSIC AWARDS 2014 – gala elitei industriei muzicale din România. Ajunsă la cea de-a doua ediție, această gală este o platformă de valorizare a întregii piețe muzicale românești – artiști sau trupe care se manifestă în diferite genuri muzicale, compozitori, case de producție sau producători independenți, organizatori de concerte și festivaluri.

 
ON AIR MUSIC AWARDS este un proiect independent, organizat de compania Star Management, neafiliat niciunui trust de media și niciunei structuri din industria muzicală. În tradiția galelor internaționale de premiere, începând de anul acesta regulamentul ON AIR MUSIC AWARDS prevede că toți artiștii și casele de producție majore și independente sunt invitați să depună spre jurizare cele mai bune producții lansate în perioada 31 ianuarie 2013 – 1 februarie 2014. Regulamentul complet poate fi găsit pe site-ul oficial OnAirMusicAwards.ro.
 
Din juriul ON AIR MUSIC AWARDS fac parte 50 de electori care votează independent, în două runde: nominalizările și, ulterior, câștigătorii. Rezultatele sunt centralizate și validate direct de compania de audit Ascentor.
 
Anca Lupeș, managing partner la Star Management, a declarat: “ON AIR MUSIC AWARDS funcționează pe criteriile internaționale ale acestui gen de proiecte. Eliminarea intereselor de grup, a suspiciunilor și păstrarea standardelor înalte pe care le-am impus încă de la prima ediție au ca scop pozitionarea proiectului nostru ca eveniment reper al scenei muzicale din România.”
 
“Alegerea Sălii Polivalente ca loc de desfășurare a galei este o urmare firească a ecourilor ediției de anul trecut. Încă de la prima ediție am anunțat că există și bilete pentru publicul iubitor de muzică iar 5% din valoarea biletelor vândute va merge la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, pentru achiziționarea de instrumente muzicale, fapt ce a generat o cerere ridicată de bilete pentru ediția de anul acesta. De asemenea, avem o scenografie spectaculoasă care nu putea fi montată decât în acest spațiu.” (Anca Lupeș)
 
Vor fi peste două ore de spectacol presărat cu momentele celor mai mari emoții – anunțarea câștigătorilor și înmânarea premiilor ON AIR MUSIC AWARDS 2014 pentru fiecare dintre cele 21 de categorii.
 
O noutate a ediției din 2014 este introducerea unor noi categorii, printre care se numără jazz, hard rock / heavy metal, dar și premiul pentru cea mai bună muzică pentru un spot publicitar video. Motivul este faptul că, din ce în ce mai mult în ultimii ani, muzica spoturilor difuzate pe TV sau online a creat hituri și a deschis apetitul publicului și pentru alte genuri de muzică decât cele întâlnite în mod uzual în cluburi sau pe posturile de radio comerciale.
 
“Ne plac reclamele realizate în străinătate și dansăm de multe ori pe melodiile utilizate la realizarea acestora. De ce n-ar fi la fel și cu muzica românească? Apoi, sunt multe piese care au devenit hit-uri dupa ce au fost introduse ca si coloana sonora a unui spot publicitar. Este o invitație și o provocare atat pentru compozitori, cât și pentru agențiile de publicitate și clienții acestora.” (Zoli Toth, Managing Partner @ Star Management)
Biletele vor avea prețuri situate între 140 și 200 lei și vor putea fi achiziționate de pe site-urile MyTicket.ro și Eventim.ro începând de luni, 17 martie. Achiziționarea unui bilet nu garantează intrarea în sală, fiind necesară respectarea dress code-ului, și anume black tie creative.
 
–––––––
Star Management este o companie înființată în anul 2004 de Anca Lupeș și Zoli Toth. Implicată permanent în proiecte vizionare, compania a lansat primul site de booking online din România (ImpresarOnline), primul concurs privat de compoziție din România (Battle Of Songs), primul curs privat de Impresari Artisici și Organizatori de Spectacole. Echipa a coordonat promovarea unora dintre cele mai importante concerte internaționale din România (Bon Jovi, Festivalul Sonisphere, Steve Vai, Patricia Kaas, Guns’N’Roses, prima ediție Rock The City etc) și s-a ocupat de managementul și promovarea unor nume din prima ligă a artiștilor români precum Sistem, Mandinga sau Holograf. Începând din 2011, echipa Star Management a coordonat pentru Asociația Star Education organizarea celui mai important turneu de festivaluri dedicate promovării turismului în România – “Pro Istoria Fest”.
 
Zoli Toth este absolvent al Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, membru fondator al grupului SISTEM și cunoscut activist ecologist, ambasador al unor importante mișcări eco sau caritabile, cum ar fi Earth Hour sau Nelson Mandela 466-64 Bangles România.
 
Anca Lupeș este unul dintre cei mai experimentaţi profesioniști ai industriei muzicale din România, primul absolvent român al unui curs Music Business Master Certificate acordat de prestigioasa Berklee College of Music din Boston, SUA, membru al rețelei internaționale de consultanță în industria muzicală Musiconsult și trainer pentru cursurile de Impresar Artistic și Organizator de Spectacole derulate de Star Management. Experienţa sa de organizator de spectacole începe cu ROckmania Festival (1995), Michael Jackson (1996) și Galele Tele7abc (1995-1997). 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here