Orban anunță că restricțiile nu afectează creșele și unitățile afterschool: ​Dacă optează să funcționeze, pot funcționa

Articol preluat de pe site-ul HotNews

0
49
Orban, la Guvern
Foto: Guvernul Romaniei

Creșele și unitățile afterschool pot funcționa în continuare chiar dacă indicele de infectare trece de 3 la mie, a anunțat luni premierul Ludovic Orban, precizând că aceste activități nu intră „sub restricție”.

„Nu fac parte din activitățile care intra în restrictrictii cele din creșe și afterschool-uri. Nu fac obiectul reglementării. Sigur că odată cu organizarea cursurilor online, afterschool-ul normal nu prea mai poate să funcționeze pentru că, dacă elevii dacă nu se duc la școală și participă online la procesul educațional, și afterschool-ul nu va mai putea funcționa. Dar aftershool-ul și creșele nu sunt în cadrul reglementărilor. În cazul în care optează să funcționeze pot funcționa. Nu fac parte din activitățile care intră sub restricție atunci când este depășit indicele de 3 la mie”, a spus Orban.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24361380-orban-anunta-restrictiile-nu-afecteaza-cresele-unitatile-afterschool-daca-opteaza-functioneze-pot-functiona.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here