Orden Ogan se alatura line-up-ului evenimentului Romanian Rock Meeting

0
24

Orden_Ogan__Maximum_Rock_Festival_15 mai 2015Line-up-ul unuia dintre cele mai asteptate evenimente metal ale primaverii lui 2015, Romanian Rock Meeting, se imbogateste cu inca un nume!
Dupa ce i-am confirmat ca headlineri pe titanii power-ului german, Blind Guardian si am anuntat prima formatie romaneasca invitata la show, Dirty Shirt,a venit randul sa dezvaluim participarea compatriotilor celor de la BG, ORDEN OGAN.
Grupul a fost intemeiat in 1996 in Germania, de catre Sebastian Grutling (tobe) si Sebastian Levermann (voce/chitara). Orden Ogan prefera sonoritatile power, amestecate cu note de progressive si folk metal.
Insusi numele formatiei este unul rezonant, deoarece inseamna „Ordinul Fricii” , inspirat de limba celta, in care „Ogan” inseamna „teama”. Pana acum, trupa a lansat 3 materiale demo si 4 albume de studio.
Pe data de 16 ianuarie 2015, va aparea cel de-al 5-lea disc din cariera germanilor, intitulat „Ravenhead”. Aceasta este una dintre cele mai asteptate lansari ale iernii, intrucat, atat in tara lor natala, cat si international, Orden Ogan sunt considerati unii dintre cei mai de seama continuatori ai power-metalului.
Pana acum, formatia a sustinut concerte la cele mai importante festivaluri din lume, printre care Wacken Open Air, ProgPower USA, Made of Metal Festival in Cehia si multe altele.
Pe data de 15 mai 2015, Orden Ogan va concerta in premiera in Romania, alaturi de Blind Guardian, Dirty Shirt si alte nume care vor fi confirmate in curand.
 
Componenta:
Sebastian „Seeb” Levermann – chitara/voce
Tobi – chitara
Nils – clape/backing vocals
Niels Löffler – bas
Dirk „Ghnu” Meyer-Berhorn – tobe
Discografie:
1997 – Into Oblivion Demo
1998 – Anthem to the Darkside Demo
1999 – Soli Deo Gloria Demo
2004 – Testimonium A.D.
2008 – Vale
2010 – Easton Hope
2012 – To The End
2015 – Ravenhead
 
Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment

– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.
Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rateastfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.
Bilete Normale:
– 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
– 78 lei (18 euro) pana la data de 31.01.2015 (disponibile si prin reteaua Eventim) Disponibile!

– 87 lei (20 euro)  in perioada 01.02.2015 – 31.03.2015 Indisponibile momentan!
– 95 lei in perioada 01.04. – 16.05.2015 Indisponibile momentan!
– 110 lei in ziua evenimentului: 17.05.2015 Indisponibile momentan!
 
 

 
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here