Othello Corporation la Psihologul muzical (ediția 790 – 18.11.2017)

0
195

Othello Corporation la Radio RomaniaEdiție specială, pentru că e cifră rotundă. După Led Zeppelin și Adrian Enache veți avea un dialog interesant și bogat în informații cu Daniel Iancu. Prin telefon, de la reședința sa actuală, de la Ovidiu. Am aflat despre carte, despre numeroase concerte și festivaluri. Un om cu adevărat ocupat!
Florentin Milcof a venit cu Trio Othello, dar și cu o parte din Othello Band.De aici și Othello Corporation. Dacă-l vedeți pe Florentin, veți înțelege de unde vine numele. Oamenii s-au pregătit special pentru un concert semi-acustic. Silvia Ștefănescu este solista vocală, Valeriu Năstăsescu e chitarist (21 de ani), la percuție este Dan Socheri, Sabin Țăranu la chitară bas acustic, Andrei Mihai Ropotă (tot 21 de ani) se ocupă de sunet, dar și cântă, iar Florentin a folosit clapele, a cântat, a povestit. Au fost piese live în formulă de trio, au fost cover-uri, dar și compoziții proprii surprinzătoare și inspirate. Atmosfera, vă veți convinge ascultând, e foarte relaxată, deși unii debutau în emisiune. Câte ceva despre fiecare tot aflați.  Silvia (este și creatoarea brelocului Pampsy) și Florentin au dominat la minutele vorbite, dar au făcut-o cu folos. Veți asculta și piese propuse de invitați cu Pink Floyd, Toto, Bruno Mars (cel mai premiat artist la American Music Awards 2017), Shakatak sau Sfinx.
Agenda Pop-Rock include piese cu Alain Barriere, Compay Segundo, Kim Wilde, Billy Joel, veți auzi și Iron Maiden, Morrissey, Krokus.
Top 5 Sentimental cu Adrian Enache are pe podium piesele 1. O singură noapte (A. Kerestely), 2. Ești o simplă amintire ((V. Gavrilă), 3. Nu , nu, nu (compusă de Elena Cîrstea, care cîntă lături de Adrian).
 
 
Audio:

 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 400!)
Florentin Milcof 2017Mariana Sunt pe recepţie!
Simona, metalfan Slavă Domnului, noi avem două tigăi şi ne-au fost de folos când l-am aşteptat pe Marius să revină acasă…
Ankka Iorgu Sunt cu urechile pe voi!
Adryan, Sydney Se aude foarte bine în Australia! Felicitări băieţi!
Robby, Reşiţa Bun venit invitaţilor! Înainte de toate, vreau să vă spun că eu nu ştiam piesa lui Adrian Enache, am ascultat-o în primă audiţie. Apoi vreau să spun că îmi place foarte mult vocea Silviei!
Silvia Stefanescu 2017Cristina, metalfan Păi, să vă povestesc ceva. În urmă cu vreo 4-5 ani, mi-a sunat telefonul. Era un număr de fix. M-am mirat, dar am răspuns. O voce de femeie m-a întrebat dacă vreau să particip la un sondaj. În mod normal, când aud de sondaje refuz şi închid. De data asta, însă, am acceptat pentru că era despre radio. La vremea respectivă nu existau aplicaţii pentru a înregistra apelurile, aşa că redau din memorie. „Ce posturi de radio obişnuiţi să ascultaţi?” Eu: „RRA… Radio Bucureşti”. „Dar cam la ce ore ascultaţi?” Eu:”Păi, ascult noaptea…”. Ea: „Ah, nu… Ziua. ascultaţi de dimineaţă?” Eu: „Nu mereu…” Ea:”Ieri, de exemplu, ce aţi ascultat?” Eu: „Ieri…” Ea (fără să mă lase să termin): „De exemplu, Europa FM obişnuiţi să ascultaţi?” Eu: „Păi, l-am ascultat deja, ce să mai ascult la postul ăsta?” Ea: „Cum adică? Nu am înţeles?” Eu: „Păi, nu şi-au mai schimbat playlistul de câţiva ani… Ce să ascult?!” Ea: „Aha… Dar dimineaţa, când luaţi micul dejun?” Eu: „Ce legătură are cu ascultatul radiourilor?!” Ea: „Încercăm să aflăm şi obiceiurile oamenilor atunci când ascultă… Adică, face omul treabă, sau mănâncă, sau mai ştiu eu ce…” Eu: (din ce în ce mai şocată) „Ce vreţi să vă spun mai exact?” Ea: „Păi, care este programul dvs când ascultaţi radio… Care sunt orele când ascultaţi radio, în ce interval orar şi ce activitate aveţi atunci”. Eu: „Asta nu îi spun nici mamei mele… Fac pariu că dvs sunteţi mamă de băiat şi îmi pare rău pentru nora dvs. Săraca de ea!” Şi i-am închis. Discuţia a fost de vreo 20-25 de minute, dar cucoana era clar că voia să tragă spre posturile de radio private, degeaba îi spuneam eu că ascult RRA noaptea. Aşa a fost sondajul.
Dan Socheri 2017Robby, Reşiţa Daaaa, am şi eu colegi care fac muzică, adică iau ore de canto, şi profesorii lor sunt contactaţi şi le se cere să propună concurenţi pentru show.
Boogie Mamăăă… dar pe mine de ce nu mă sună pentru un sondaj radio? că am atâtea de zis…
Ionela, Călăraşi Felicitări invitaţilor! Sună foarte bine trupa!
Rodica Cântă excepţional Othello! De unde vine numele formaţiei?
Cristian Ionescu Vă vad ! Extraordinari !
Andrei Mihai Ropota 2017Jakab Attila Vă felicit pentru emisiune și vă mulțumesc că-mi faceți călătoriile mai suportabile.
Loredana Silvia… te mai interesează Eurovisionul? Am auzit că se pot depune piese.
Veronica, Cluj Mie îmi place de Adrian Enache. Mulţumesc pentru acest top!
Amalia Mă bucur să-l ascult pe Adrian Enache! Felicitări pentru idee!
Cristina, metalfan Eu am o problemă de identitate. Sunt aproape sigură că sunt un fan Adrian Enache deghizat. Sub tricoul ăsta cu Megadeth, zace un fan Enache… Tre să mă duc la terapie! E clar!
Othello 2017Mircea Zahu Dragă Andrei, am petrecut încă o noapte de vineri cu muzica ta. O dimineaţă liniştită îţi urează un fan înrăit!
Doiniţa Wow! De când nu l-am mai auzit pe Alain Barriere!
Jeni Vă mulţumesc pentru Alain Barriere şi Billy Joel!
Teodora, Dallas Vă ascult de multă vreme. Locuiesc în SUA de peste 25 de ani. Vă spun sincer că propagandă nu există. Eu am încredere totală în jurnaliştii de la Fox News, de exemplu. Ei prezintă ştirile în mod profesionist. Cei care răspândesc zvonuri că există jurnalişti care spală oamenii pe creier, sunt dubioşi. Ar trebui să vă feriţi de ei.
 
 
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here