Othello Trio lansează albumul „Piano Blues made in România” – turneu în România și Suedia

0
211

Othello Trio lansează albumul „Piano Blues made in România” - turneu în România și SuediaOthello Trio lansează albumul Piano Blues made in România și susține un turneu după cum urmează:

26 mai Bistro La Ingineri

27 mai la La Mama MȚR

28 mai la Jazz Book

29 mai la The Pub

3 iunie la Malmo, Suedia, în cadrul European Blues Challenge 2022.

 

Piano blues made in Romania, proiect muzical al Othello Trio, promovează pianul în blues și marii pianiști din istoria acestui gen muzical. Proiectul reprezintă, de asemenea, creația originală a muzicianului Florentin Milcof, aka Othello.

 

Othello Trio este un produs muzical unic pe piața românească, fondat în 2017 de Florentin Milcof, pianistul si vocalistul trio-ului. Daniel Croitoru la tobe și Adi Chepa la bas sunt muzicieni cu experiență care vin să întregească un spectacol de calitate.

Biletele se găsesc pe https://www.iabilet.ro/ și https://www.ambilet.ro/

 

Albumul va putea fi achiziționat la fiecare lansare și, de asemenea, va fi disponibil în rețeaua librăriilor Cărturești.

 

”Sunt încântat că pot prezenta publicului din România un material inedit, un parcurs prin blues-ul cu pianul, mai puțin spre deloc cunoscut în România, un album de calitate la care au muncit niște profesioniști de excepție le mulțumesc”, a declarat Florentin Milcof.

 

Florentin Milcof, aka Othello, practică pianul de la vârsta de șase ani, iar activitatea lui profesională se întinde pe patru decenii. A primit în 2001 premiul pentru cea mai bună orchestrație cu Iris Athenaeum, a contribuit la producerea a 15 albume în calitate de orchestrator, compozitor sau pianist, a cântat pe 3 continente, iar 10 ani a realizat emisiuni de radio și TV https://milcof.com .

Informatii suplimentare la 0730879455.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here