PACT by Leo Iorga & Adi Ordean la Psihologul muzical (ediția 699 – 20.02.2016)

0
263

Pact by Leo Iorga si Adi Ordean la Radio Romania 2016O noapte de memorat! Încă una. Veți spune că exagerez, dar dacă o veți asculta vă veți convinge.  Musafirii au stat până la ora 4,00 . Au fost în studio, după 3 ani de la înființare PACT by Leo Iorga & Adi Ordean. Alături de cei doi s-au aflat Codruț Croitoru (solist vocal, absolvent de Conservator, compozitor și juniorul trupei) și Marian ”Lacke” Mihăilescu (basist, practic fondator al proiectului). Marian a mai cântat cu Pacifica. Au fost multe povești hazoase cu referiri și la cariere anterioare. Leo Iorga a cântat și la Cargo, dar și la Compact.  A avut un tonus excelent, uitând pentru câteva ore de problemele lui de sănătate, într-un mod admirabil. A primit zeci de urări, de încurajări din partea tuturor. Adi Ordean a fost la Stereo din Sibiu, la Roșu și Negru, la Compact, la Schimbul 3, a avut și trupa Ordean în care a colaborat cu Codruț și altele. Multe piese cunoscute au fost reînregistrate în formula actuală. Au fost și piese de pe ”Numărul Unu” (editat de Roton în 2013) dar și unele înregistrări recente. Au fost și piese preferate de cei 4 invitați.
 

Leo Iorga
Leo Iorga

Agenda pop-rock a inclus piese cu Vitas, Riccardo Cocciante, Ovidiu Anton, Dream Walkers, Ramona Nerra, Tudor Turcu (de la Eurovision, unele calificate, altele nu), Hot Chocolate, Rare Earth, J. Geils Band ș.a.m.d.
Topul Sentimental a avut piesele interpretate de Monica Anghel. Primele clasate au fost: 1. Dau viața mea pentru o iubire, 2. Spune-mi, 3. Un ceas sau două sau trei.
 
Audio:

Selecția mesajelor (au fost aproximativ 300!)
Adi Ordean
Adi Ordean

Marius, metalfan: Vă salut! De datat asta sunt pe recepţie! Ediţia trecută am fost de gardă la spital şi am ascultat înregistrarea!
Cristi, Olanda: Sunt cu tirul, merg spre Serbia! Vă ascult până dimineaţă!
Irina: Bun venit invitaţilor! Aş vrea să îi întreb pe invitaţi în ce relaţii sunt cu Costi Cămărăşan? Ar putea exista vreo colaborare între ei?
Teddi, Londra: Mare bucurie mi-aţi făcut cu aceşti invitaţi! Bun venit PACT!
Simona, metalfan: Wow! În noaptea aceasta facem PACT cu muzica bună!
Patricia, Sao Paolo: Am chemat-o pe mama să asculte şi ea! Eu ştiu de trupa Compact pentru că mama are un tricou cu ei, este unul dintre obiectele din România la care ţine foarte mult! Are şi casete! şi CD-uri. Îi place foarte mult de Leo Iorga! Aşa că îmi place şi mie această trupă!
Danny Purnavel  Si in asta vineri noapte, n-am somn va ascult mai frate. Psihologul ca pe roate In turnul de la cetate.
Arici Ţepos: Mă bucur mult că aţi invitat trupa PACT! Păi… apropo de Purple… cred că băieţii din PACT înţeleg foarte bine situaţia… Şi ei au fost oarecum în situaţia lui Blackmore, excluşi de un fost coleg! Oricum, perioada Compact cu Adi şi Leo este preferata mea, eu atunci am descoperit această trupă!
Marian „Lache” Mihăilescu
Marian „Lache” Mihăilescu

Vicky: Staţi puţin… „Brigadierii” nu e piesă Cargo? Leo a cântat şi cu ei? Când? Înainte sau după Kempes?
DarkAngel: A cântat cu Cargo?!
Teddi, Londra: Întrebare pentru Adi: cum l-a cunoscut pe Liviu Tudan? Şi cum era relaţia dintre ei? Compuneau împreună? Accepta uşor Liviu Tudan sugestii sau piese?
Marius, metalfan: Adi era în trupa Roşu şi Negru atunci când a fost compusă opera rock Sinestezie? Mai poate fi reprodusă? Cei care au fost atunci în trupă nu ar putea reconstitui această lucrare? Înţeleg că a fost cântată o dată, cel puţin. Nu?
Codruţ, Iaşi: Dlui Ordean îi spune ceva numele formaţiei Stereo? Mulţumesc mult! Succes invitaţilor!
Alina si Balazs Salutari celor de la Pact, de la Ardud- Satu Mare… Abia asteptam sa va revedem!
Daniela Duran O emisiune frumoasa, cu oameni deosebiți și muzica buna!! Felicitări! !! Multe emisiuni, Andrei Partos! !… Multe concerte, Pact!!… Și mai ales multa sănătate și multa putere Leo!! Sa ramai mereu la fel!!
Dan, Ploieşti: Dl Ordean este membru al Uniunii Compozitorilor? Este mulţumit de modul în care funcţionează acest organism?
Boogie: Wow! Sunteţi primul om care l-a văzut nervos pe dl Vintilă. Niciun alt invitat nu l-a văzut nervos! 🙂
Paula, Târgu Mureş: Aveţi acasă toate vinilurile pe care apăreţi? Colecţionaţi? Mai aveţi pick-up acasă?
Codruț Croitoru
Codruț Croitoru

Robby, Reşiţa: Înainte de 89, o trupă rock, cum ar fi Roşu şi Negru sau Compact, Iris, Holograf, ar fi putut participa la Festivalul de la Mamaia? Sau rock-ul era interzis acolo?
Adi Manolovici Salutari baietilor de la Pact, sanatate lui Leo si keep on rockin’ !
Ramona: Au văzut invitaţii prestaţia lui Adele de la Premiile Grammy? Ce părere au?
Manea Mihai-croco Îmi cer scuze …vin de la concertul BAROCK Group…puțin obosit…..Copii Ai Vieții” Versuri, muzică Adrian Ordean – Adrian Ordean chitară, voce –
Bass – Kurt Vass , Tobe – Ioan Opriță
Cristina, metalfan: O întrebare pentru invitaţi: cum se explică faptul că un solist hard-rock poate cânta bine şi o piesă pop, pe când un solist bun de pop nu poate cânta la fel de bine o piesă de hard-rock?
Black Eloise: Apropo de solişti pop şi solişti rock… eu cred că este o diferenţă de stare… Adică, l-am văzut pe Bruce Dickinson cântând Delilah foarte bine… în schimb, nu mi-l imaginez pe Tom Jones cântând Fear Of The Dark… Chiar dacă Tom Jones este un super vocalist şi deci ar putea cânta, dar nu ar transmite starea unei piese Maiden…
Mihail Gagiu Felicitari pentru emisiune, Andrei! Mi-ati trezit amintiri placute din anii 66-70 cand cantam cu trupa prin casele de cultură bucurestene: ,,Lenin”, Schit, 303, Preoteasa… Vremuri frumoase cand se canta excusiv… live, chestie de care se face mare caz acum. Pe vremuri, cine putea si stia sa cante, canta! Succes Pact in continuare. Va admir!
Niko, Milano: Mi-au plăcut invitaţii! Super muzică! Sănătate lui Leo Iorga!
Veronica, Cluj: Mi-au mers la suflet invitaţii! Mulţumesc pentru muzica difuzată! Iar topul cu Monica Anghel este o încântare!
Diandra: Există aleea celebrităţilor şi în Bucureşti, lângă magazinul Cocor.
Simona, metalfan: Anul trecut am fost cu o baladă… am pus o valiză pe scenă şi am cântat în semi-întuneric… N-ar fi prea mult să trimitem iar o piesă lentă?!
Arici Ţepos: Piesa lui Ovidiu Anton ar putea fi o soluţie… Dar nu are nicio şansă… Cred că-l vor trimite pe Trăistariu…
Teddi, Londra: Mulţumesc pentru premiu! O să îi cedez mamei.
Adrian Iancu: Ovidiu Anton are voce asemanatoare cu a lui Joacim Cans, vocalistul trupei Hammerfall. Imi place, are șanse.
Adryan, Sydney: De când am intrat şi noi în competiţie sunt mai atent la Eurovision! Ovidiu Anton mi-a plăcut!
Teodora, Piteşti: Felicitări pentru emisiune şi mulţumesc pentru muzica difuzată!
Larry: Eu nu înţeleg de ce ne încăpăţânăm să mergem la Eurovision, mai ales dacă TVR-ul nu are bani… sau cel puţin aşa se plânge în fiecare zi…
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here