PANDURII – STEAUA 0 – 3 (18.07)

0
29

steaua iulie 2015 (600 x 360)Pandurii n-a putut face față unei echipe a Stelei complet dezlănțuite, care a venit la Severin cu gîndul la victorie. Formația lui Mirel Rădoi s-a impus în fața gorjenilor cu scorul de 3-0, după „dubla” lui Chipciu și golul lui Hamroun.
„Roș-albaștrii” au deschis scorul încă din minutul 29, cînd centrarea lui Rîpă l-a găsit foarte bine pe Alexandru Chipciu, iar șeptarul campioanei a reluat cu piciorul drept din 6 metri.
Stelistul a realizat „dubla” în minutul 52 cu un șut senzațional de la 20 de metri. Acesta a preluat și a trimis balonul aproape de încheietura barelor, Mingote neavînd nici o șansă.
Contracandidatul lui Chipciu pe postul de mijlocaș stînga, Hamroun, a reușit și el să marcheze cu 26 de minute înainte de final. Preluarea greșită a lui Tade s-a transformat într-una bună, atacantul i-a pasat lui Hamroun, iar acesta a reluat de pe linia careului mic.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-si-video-chipciu-si-hamroun-sint-hotariti-sa-i-ingreuneze-lui-radoi-alegerea-unui-prim-11-amindoi-au-marcat-in-victoria-cu-pandurii-scor-3-0-454172.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here