PARCUL CAROL ŞI ALTELE

0
237

*Am ajuns cu echipa de familie în Parcul Carol. Nu cred că m-am plimbat acolo în ultimii 25 -30 de ani. La Monument n-am ajuns niciodată, dar pentru că lui Andrei i s-a pus pata să ajungem la el, la tunuri, a trebuit să executăm. Nu pe scările alea multe ci ocolind parcul cu maşina şi intrând prin spate. A fost impresionant acolo sus. Imaginea de la ora 20,30-21,00 e una spacială. Parcul e plăcut şi plin de oameni de toate vârstele care fac jogging, dar şi de mulţi copii mici. Ne-am dus, am pus mâna pe tunuri, am mirosit florile de lângă ele şi brusc Juniorul a decis să mergem acasă! La 2,7 luni el a fost deja la „Momumentul” Eroilor în timp ce eu am ajuns abia acum! Cu siguranţă MamaVi va povesti pe larg pe blogul ei. N-am avut nici aparat foto, pentru că iniţial n-a vrut să mergem nicăieri, apoi am pus o minge în geantă…Nici nu ştiu cum l-am determinat să iasă, dar sigur implica o plimbare cu maşina, iar Parcul Carol a fost o alegere (nu a mea) inspirată!
*Am ajuns târziu la meciul Stelei. Era 0-0, dar s-au jenat de mine şi au dat două goluri, ratând alte 3-4 ocazii clare. Vreo 10 minute echipa s-a mişcat, după ce norvegienii căzuseră cu totul. Keşeru, Iancu au fost rezerve…Ciudată abordare are Costel Gâlcă. Deocamdată rezultatele (nu şi jocul) îl ajută. Mi-a plăcut că a subliniat, la conferinţa de presă, că are nevoie de jucători, că e nemulţumit de cum se mişcă echipa. Nu era defel exuberant. Poate fi un semn bun! Gâlcă riscă să-l enerveze pe Becali chiar şi aşa.  Reghe a avut parte de peste 10 transferuri, Gâlcă doar de unul! Dacă Tănase n-ar acorda interviuri, Steaua ar putea trece drept o echipă inteligentă! Victoria cu 2-0 merită felicitări pentru că au fost goluri frumoase! Nu înţeleg de ce tendeţiosul Lucian (nu ştiu cum) de la Sport.ro spune că Steaua s-a calificat „destul de greu”? 3-0 nu e un scor clar după o dublă cu campioana Norvegiei? Absenţa unui atacant e gravă, spuneau mai mulţi comentatori şi aveau dreptate. Becali nu vrea să mai scoată bani, vrea să vadă echipa calificată şi să stoarcă tot ce poate.
* Surpriza neplăcută a venit de la echipa noastră de spadă fete. Numai locul 5 la C.M. Poate data viitoare…Fetele n-au luat medalie anul acesta nici la individual!
* Şi din nou mizerabilii din bloc au oprit apa fără să anunţe, ca să ne strice maşina de spălat, ca să ne lase cu săpunul pe noi…N-am vătut atâta nesimţire nicăieri!
* Pe măsură ce creşte numărul şi virulenţa ţânţarilor, creşte şi numărul reclamelor cu diverse şmecherii care să ne scape de ei. Credeţi că e o înţelegere cu producătorii ca să nu se mai dea prin parcuri cu substanţe?
*Ploile nu vor să ne părăsească, aşa că nu mai cred nimic din prognozele meteo. În acest an au fost total alături! Nu-mi doresc nicio caniculă, dar specialiştii asta au anunţat. De la începutul verii avem coduri galbene şi portocalii de inundaţii mai tot timpul, undeva prin ţară.
* Canalele noastre de sport (şi sunt multe-multe, tot mai multe) nu posedă şi tehnologia sau oamenii necesari. La multe talk-show-uri de la DigiSport se aude gazda şi atât. Trebuie să creşti volumul din telecomandă ca să auzi şi ce spun invitaţii. Nici la R-V. Costineşti din anii 80 nu păţeam aşa ceva. Fiecare voce are volumul propriu, reglezi echilibrat din potenţiometre în aşa fel încât cei de acasă să audă fără intervenţii la butoane. Şi la Sport.ro se întâmplă aşa ceva, când dau legătura în diferite locuri, pe la conferinţe de presă.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here