Parcurile din București au fost închise până la ridicarea stării de urgență / Amendă de până la 5.000 de lei pentru cei care intră în parc

Articol preluat de pe site-ul HotNews.ro

0
81
No entry sign on nature reserve park

De sâmbătă de la ora 14.00 toate parcurile din București au fost închise pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus. ”Această hotărâre va rămâne valabilă până la ridicarea stării de urgență”, a anunțat viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a subliniat că cetățenii pot fi amendați cu 100 până la 5.000 de lei, dacă încalcă interdicțiile.

 

”Cetățenii să înțeleagă că totul depinde de comportamentul nostru”, a spus Aurealian Bădulescu, care a subliniat că cei care intră în parcuri riscă amenzi de 100 până la 5.000 de lei.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din Capitală a luat, vineri seară, decizia de a închide, de sâmbătă, toate parcurile din București, pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus. O parte dintre ele fuseseră deja închise după ce săptămâna trecută, mii de bucureșteni au fost văzuți plimbându-se în plină epidemie de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here