Concertul Anei Popovic la Bucuresti a fost reprogramat pentru 23 mai la Teatrul National

0
12

Ana Popovic 23 maiEroina blues-ului modern”, care si-a cucerit fanii din Europa si pana in Statele Unite prin vocea, acordurile chitarei si prezenta supersexy pe scena, Ana Popovic, supranumita Jimi Hendrix feminin, va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 23 mai, de la ora 20:00, la Sala Mare a Teatrului National, intr-un concert organizat de Vreau Bilet.

Concertul “fenomenului venit din Serbia”, “eroinei blues-ului modern”, cum a fost numita Ana Popovic de presa din lumea intreaga, trebuia sa aiba loc in luna decembrie a anului trecut, la Cinema Patria, insa Vreau Bilet a decis ca, din motive de siguranta a publicului, concertul sa fie mutat intr-o alta locatie.

Biletele cumparate anterior pot fi folosite pentru accesul la spectacolul din 23 mai, de la Teatrul National, iar clientii vor primi la intrare locuri la o categorie de pret echivalenta. http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=6894

O cantareata extraordinara, chitarista la superlativ si o foarte talentata compozitoare, despre Ana Popovic s-a spus ca “poate sa cante blues al naibii de bine, este sexy, cool si are o tehnica criminala de a canta la chitara – adica tot pachetul”, scria Guitar World despre cantareata care a reusit sa se impuna in chiar patria blues-ului prin stilul sau – un mix original intre blues, rock, funk, la care se adauga o voce puternica si cu un timbru foarte particular. 

Ana Popovic a fost partenera de scena a unora dintre cele mai sonore nume ale blues-ului, printre care B.B. King, Robert Cray, Buddy Guy, Robert Randolph, Warren Haynes, Jonny Lang, Bootsy Collins, Quinn Sullivan, Dweezil Zappa si Taj Mahal. Dupa ce a luat cu asalt lumea europeana a blues-ului sarboaica Ana Popovic s-a impus in chiar patria blues-ului si a inceput sa inregistreze in New Orleans si L.A. Anul trecut, Ana Popovic i s-a alaturat lui Joe Bonamassa si festivalului organizat de celebrul musician, Keeping the Blues Alive si a cantat alaturi de nume ca John Hiatt, Robben Ford si Robert Randolph.

  Nominalizata in mai multe randuri la premiul “Contemporary Blues Female Artist of the Year” din cadrul “Blues Music Award”, prima artista europeana nominalizata la premiul pentru “cel mai bun debut” la festivalul din Memphis, castigatoare a premiului “Best Blues DVD” la “Blues Matters Awards” din Marea Britanie, sarboaica Ana Popovic este a treia generatie care se naste cu chitara in mana din familia sa. Bunicul sau a cantat intr-un stil gypsy jazz, iar tatal sau a fost cel care i-a insuflat pasiunea pentru acest instrument: “Am crescut ascultand blues. Acasa ascultam foarte mult muzica buna –  Elmore James, Booker White, Albert Collins, Albert King, Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy – si multi altii. Primul cantec pe care l-am cantat acasa a fost un blues, in limba engleza, cu mult inainte de a intelege ce anume spuneau versurile”, isi aminteste Ana Popovic. Insa peste ani, sarboaica a ajuns sa cante pe aceeasi scena cu muzicienii pe care i-a admirat inca de cand era copil. “A fost coplesitor”, spune Ana Popovic.

Biletele la concertul Anei Popovic de pe 23 mai pot fi achizitionate de pe http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=6894, dar si de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here