PASĂREA ROCK VA SUSŢINE UN CONCERT PE 25 MARTIE LA BUCUREŞTI – VIDEO

0
29

11 februarie. Institutul Cultural Român. Ora 12.20. Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Ioji Kappl, Marius Baţu, Teo Boar, Vlady Cnejevici şi Cristi Gram (în calitate de invitat) au anunţat demararea unui nou proiect muzical: PASĂREA ROCK.
Artiştii au fost prezentaţi de Lilian Zamfiroiu (Preşedinte ICR), care a spus că regretă că nu se află acolo şi Nicu Covaci, a adăugat că, dacă nu vrea să facă parte din acesta, atunci îl aşteaptă cu alte proiecte.
În cadrul conferinţei, am ascultat şi o primă piesă în primă audiţie: „Praznic năpraznic” (muzică Josef Kappl, text Florin Dumitrescu – care a fost prezent, de asemenea, la conferinţă).
Mai există o piesă nouă, dar care nu a fost încă mixată.
Artiştii au ţinut să sublinieze că nu şi-au dorit să provoace pe nimeni prin înfiinţarea acestui super-grup. Pur şi simplu, se simt bine împreună pe scenă şi vor să compună piese noi. Dar „dacă vine Nicu Covaci cu iataganul atunci scăpăm de Bianca Drăguşanu de pe prima pagină a ziarelor”, a spus, cu umor, Ovidiu Lipan Ţăndărică.
 
Pasărea Rock va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 25 martie. Invitat special este violonistul Mani Neumann. Concertul de la Sala Palatului include compoziţii de pe albumul „Cantafabule“, hituri din repertoriul lui Mircea Baniciu, dar şi piese reorchestrate ce fac parte din prima operă rock simfonic românească, „Meşterul Manole“, care a avut premiera în noiembrie 2013, la Timişoara.
Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânnzare în reţeaua Vreau Bilet şi online pe vreaubilet.ro, la următoarele preţuri: 60, 90, 130, 165 şi 195 de lei.
Imagini de la conferinţa de presă:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here