Paul McCartney se alătură lui Alice Cooper, Joe Perry & Johnny Depp în proiectul Hollywood Vampires

0
43

Paul McCartney Alice Cooper, Joe Perry  Johnny DeppPaul McCartney s-a alăturat super grupului Hollywood Vampires și a înregistrat o piesă alături de Alice Cooper, Joe Perry și Johnny Depp.
Joe Perry a declarat pentru Rolling Stone că grupul lucrează cu producătorul Bob Ezrin pentru albumul de debut, care este dedicat „tuturor prietenilor noștri care au murit din cauza abuzului de droguri și băutură”.
Paul McCartney și bateristul Abe Laboriel Jr au venit în studioul din Los Angeles pentru a înregistra piesa „Come and Get It„, pe care McCartney a compus-o în 1969 pentru grupul Badfinger. Paul McCartney a ales această piesă pentru a aduce un tribut celor doi membri Badfinger, Pete Ham și Tom Evans, care și-au pus capăt zilelor.
Paul McCartney, care cântă alături de Alice Cooper această piesă, a impresionat pe toată lumea amintindu-și fără efort versurile acestei piese. „Știa piesa, versurile, totul. Nu a avut nevoie de texte, de partituri. Parcă ar fi cântat-o în fiecare zi în ultimii 46 de ani. Eu, Alice și Johnny ne uitam unii la alții și nu ne venea să credem. Aveam și mari emoții pentru că Paul era în studio. Și nu mai contează cine ești și ce ai făcut. Paul McCartney este acolo și e greu să te concentrezi la altceva”, a declarat Joe Perry.
 
The Hollywood Vampires au anunțat doar un concert deocamdată, la Festivalul Rock in Rio în septembrie. Dar Perry a declarat că vor fi anunțate și alte concerte în curând. Nu este exclus ca în unele dintre ele să urce pe scenă și Paul McCartney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here