PENSIILE NU-S PENSII. TENIS CU ȘI FĂRĂ PUBLIC. ȘOȘO E PESTE TOT

0
153

PENSIILE NU-S PENSII. TENIS CU ȘI FĂRĂ PUBLIC. ȘOȘO E PESTE TOTLECȚII DE JURNALISM ÎN DIRECT

*Augustin Zegrean i-a dat o lecție usturătoare unui puști tâmpit de la Digi24. L-a corectat la fiecare termen folosit. Era vorba de eternele „pensii speciale” care nu se numesc așa. (18.02). Nu e totul să vorbești repede. Uneori e bine să și gândești în același ritm. Și dacă se poate, să te informezi înaintea unui interviu cu un avizat.

*Un robot care costă 15-16.000 de euro poate aduce mâncarea la pat, la masă, unde vrem. De ce ar vrea cineva așa ceva la el în casă? Cu banii ăștia îți angajezi două femei care gătesc, spală, calcă, vorbesc, aspiră, cântă, aerisesc și altele!

TVR2 a trecut la sărituri… cu schiurile (fete). E o realizare, nu? Transmisie de la noi din țară.(18.02). Cu astfel de programe se justifică toate cheltuielile din TVR. Am aflat că Mircea Dinescu a plecat de acolo și se va muta la PrimaTV. Cel puțin așa reiese dintr-o postare a lui Stelian Tănase.

ȘO-ȘO-SHOW ALL OVER

*Șoșoacă peste tot. Realitate Plus, Antena 3 de (a revenit și pe 17.02), România Tv într-o singură zi. Pe 16.02. Cazuri multe în cârca lui Arafat. Invitați la Ghiță TV erau oameni grei care-i sorbeau vorbele: Norica Nicolai, C. Gușe și un pesedist (nu scria numele pe ecran) și gazda Ciutacu. Am plecat, am revenit, toți tăceau, Șoșoacă vorbea iar, după 20 de minute. O apăra pe Renate Weber, ”un minunat avocat al poporului”. Șoșo se autosesizează foarte des.

*De la tribuna parlamentului l-a luat la mișto pe Orban care vorbise foarte tare, adică țipa. Și aici femeia a avut dreptate. Orban o ia pe arătură în ultima vreme. *La A3 avocata Diana Iovanivici Șoșoacă (așa cere să i se spună) s-a contrat cu A. Ursu și Oana Zamfir, dar a fost întrebată tandru de Gâdea dacă și-ar dori să devină președinte al României. Nu-și dorea, dar Gâdea, perversul baritonal, mai avea puțin și o convingea că n-ar fi rău.

*Tulpina britanică se extinde și la noi. 45 de cazuri identificate.

La Aleph News, Tucă a dezbătut cu Marius Oprea și Roșca Stănescu tema ”Pacepa, trădător sau erou?”. De ce nu m-a surprins că unii vorbitori îl vedeau erou? Unul dintre ei m-a turnat în 1979.

TRAGEDIA GENERATĂ DE UN SISTEM INEFICIENT

Vedem, la toate posturile, secvențe de la Constanța. În centru. Incendiu la etajul 6. Pompierii întârzie, o femeie cade de la etaj, încercând să se salveze de flăcări. Am aflat că ieșise din casă, dar s-a întors să-și ia un laptop.S-a refugiat pe balcon, de unde a căzut. Pompierii, SMURD-ul, jandarmii erau jos. Au considerat că e bine s-o mute din locul în care a căzut. Să nu cadă ceva pe ea.

Felul în care au făcut-o, arată că habar nu au care sunt regulile în astfel de situații. Au mutat-o de două ori, fără a apela la o targă, deși mașinile dotate erau acolo. Mi se pare înfiorător faptul că după astfel de imagini, mai e nevoie de comisii, controale, anchete, de dezbateri.

Ce mă interesează pe mine că Arafat află abia acum că nu avem scări, că nu avem saltele? De câți ani este în funcție? Sunt 42 de județe. Sigur situația este identică peste tot. Câte vieți trebuie să se piardă pentru ca cei plătiți din banii noștri să-și facă datoria?

Naomi Osaka a spulberat-o pe Serena Williams cu 6-3, 6-4. Vorba cuiva, i-a obosit-o bine de tot Simona. Nu prea mai are de la cine să piardă! Jennifer Brady este adversara din finală.

Djokovic a trecut de Zverev în 4 seturi. Fetele noastre pierd și-n turneul de consolare de la Melbourne. Țig s-a accidentat, Niculescu, Buzărnescu, Bogdan, Begu au pierdut…

Djokovic a jucat cu public (ce plăcere!) și merge în finală la A.O. A trecut de Aslan Karatsev (un rus surpriză). Așteaptă să afle cu cine va juca dintre Tsitsipas și Medvedev.

Cel mai spectaculos, mai intens joc a fost cel dintre Nadal și grecul Tsitsipas. După 2-0 pentru Rafa, s-a terminat cu 3-2 pentru grec. Fără public, din păcate.

Barcelona, de nerecunoscut, a pierdut acasă de la PSG (n-a jucat Neymar) cu 4-1 !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here