Phoenix – Empire of Vampires, concert în premieră la București (31 octombrie)

0
40

Phoenix 31 octombriePentru pasărea Phoenix anul 2017 marchează aniversarea a 55 de ani de la momentul expozițiunii, în care încă nu se întâmplase nimic – 55 de ani de muzică, de istorie, de trăire –, dar și 40 de ani de la momentul evadării din România comunistă, episod ce avea să transforme frumoasa poveste Phoenix în mit.
În cadrul evenimentelor prezentate în acest an aniversar Phoenix vorbește și despre anii petrecuți în exil în Germania, perioadă în care acordurile care au dat nume rockului românesc au primit un altfel de sound, mai aproape de cerințele internaționale.
Opera rock „Empire of Vampires”, începută în anii 80 și care reprezintă, probabil, producția cea mai apropiată de genul heavy-metal pe care Phoenix a propus-o de-a lungul timpului, nu a fost niciodată prezentată integral în România într-un concert live. Prin urmare, în 31 octombrie, la ora 20, la Quantic Pub din București Phoenix vă așteaptă la un concert inedit și unic, ce nu trebuie ratat!
 
Biletele pot fi achiziționate în avans pe www.AmBilet.ro (cu preț special de presale pentru primele categorii de bilete vândute)  și în ziua evenimentului la Quantic Pub.
Rezervările pot fi făcute ulterior achiziționării biletelor la telefon 031.432.1742.
– primele 50 de bilete, presale, pret promotional de 20 de lei Sold Out!
– urmatoarele 100 de bilete, presale, pret promotional de 35 lei
– urmatoarele 200 de bilete, presale, pret de 50 lei
– ultimele 350 de bilete, 65 lei
*Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here