AUDIENȚE. iUmor, ai audiențe. Pro TV, în urma Antenei 1, duminica seara. TVR 2, în top cinci pe comercial

0
21

edy-tulpeaArticol preluat de pe site-ul paginademedia.ro
Antena 1 a dominat seara de duminică, pe intervalul iUmor, emisiunea de divertisment jurizată de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Pe intervalul în care s-a intersectat cu Fort Boyard de pe Pro TV, Antena 1 a avut orașele și comercialul.

Performanță importantă pentru TVR 2, care a intrat în top cinci televiziuni, pe publicul comercial. Postul public a avut pe interval filmul Un comisar acuză, un film din 1973, regizat de Sergiu Nicolaescu. 

Paginademedia.ro prezintă cifrele serii de duminică, 15 octombrie, pe intersecția Fort Boyard – iUmor, dar și pe intervalul iUmor:
Pe intervalul în care s-au intersectat cele două emisiuni de divertisment, Pro TV a fost lider doar la nivel național. Antena 1 a avut urbanul și comercialul. 1,3 milioane a obținut Pro TV, cu Fort Boyard, în timp ce Antena 1 era la câteva mii de persoane distanță.
La orașe, Antena 1 a avut o medie de 800.000 de telespectatori, în timp ce pe Pro TV erau în jur de 740.000.
Și publicul comercial a fost al Antenei 1, cu o medie de aproape 460.000 de persoane, în timp ce pe Pro TV erau 410.000. Performanță pentru TVR 2, care a intrat pe cinci, cu 100.000, media.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
https://www.paginademedia.ro/2017/10/audiente-iumor-ai-audiente-pro-tv-in-urma-antenei-1-duminica-seara-tvr-2-in-top-cinci-pe-comercial

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here