Primăria Capitalei a plătit integral Gala APTR

0
35

premii-shutterstock-21-605xArticol preluat de pe paginademedia.ro

O gală în care sunt premiați Carmen Avram, Adelin Petrișor, Câștigă România cu Virgil Ianțu și Las Fierbinți. Dar și Adrian Ursu, Alessandra Stoicescu, Radu Tudor și Ionuț Cristache. Premii de 1.500 de lei pentru fiecare, toate suportate de Primăria Capitalei (ARCUB le va vira, direct, banii).

O gală sponsorizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB, la care câștigă, printre alții, și o emisiune la care sponsor este tot …Primăria.

O gală în care sunt premiate producții ca În premieră sau Las Fierbinți, dar și Realitatea româneacă (a lui Octavian Hoandră) și România 9, cu Ionuț Cristache (un premiu care a stârnit rumoare în sală, scrie Libertatea).

O gală pentru care emisiunea România, te iubesc a refuzat premiul.

Despre ce este vorba?

A fost Gala Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România. Vă spunem totul despre evenimentul de la Teatrul Național din București:

  • toate costurile galei APTR au fost suportate de Primăria Capitalei, prin ARCUB. Sunt incluse aici: juriul, premianții, închirierea sălii, artistul plastic care a realizat trofeul și onorariul prezentatoarei – Monica Davidescu. Sumele nu au fost încă achitate.
  • 1.500 de lei va primi fiecare dintre câștigătorii galei. Printre aceștia: Ionuț Cristache, Adelin Petrișor, Adrian Ursu și Cristian Zgabercea (producătorul general al TVR, cu o condamnare in prima intanta de aproape cinci ani in dosarul Nicusor Constantinescu). Sumele vor fi virate direct către câștigători de către sponsor – Arcub
  • O emisiune sponsorizată de Primăria Capitalei a fost premiată la Gala sponsorizată de Primăria Capitalei: programul 365 de eroi ai României, realizat de Adrian Ursu la Antena 3. Organizatorii spun că nu este nicio legătură între premiu și sponsorizare.
  • ARCUB este sponsor tradițional al Galei APTR, spune Lucia Hossu-Longin
  • Ionuț Cristache a fost premiat pentru emisiunea România 9. “Premiem programul, nu contractul. Noi nu vedem vreo apartenență la Cristache”, justifică organizatorul. Un premiu care a trezit reacții în sală.
  • Emisiunea România, te iubesc, de pe Pro TV, a fost anunțată, înaintea Galei, că a câștigat unul dintre premii. L-a refuzat. Pro TV a luat însă un premiu, pentru Las Fierbinți, ridicat de regizorul serialului, Dragoș Buliga (de la compania Frame Film.
  • A fost prima dată în istoria APTR când premiile au fost date în urma unor nominalizări. Până acum, se făcea pe baza înscrierilor. De aceea Pro TV a ajuns pe listă (postul a decis să se retragă acum mulți ani de la premiile APTR).
  • România TV nu a avut nicio nominalizare. Nici măcar nu a fost luată în calcul. “Pentru că e un post cu probleme grave” (Lucia Hossu-Longin). Antena 3 a luat câteva premii.

Pe rând, fiecare punct:

Primăria Capitalei, sponsor oficial al Galei APTR

Toate costurile APTR au fost susținute de Primăria Capitalei, prin ARCUB. Mai exact:

– închirierea sălii de spectacole de la TNB (în jur de 2.500 de lei)
– cele 15 premii, fiecare în valoare de 1.500 de lei. Total: 22.500 de lei
– artistul plastic care a realizat trofeele
– onorariul prezentatoarei Monica Davidescu.

“Banii nu au fost încă plătiți”, spune Lucia Hossu-Longin. Premiile vor fi virate direct către câștigători de către ARCUB.

Puteți citi materialul în întregime aici:

https://www.paginademedia.ro/2018/12/primaria-capitalei-a-platit-integral-gala-aptr-cu-cat-adrian-ursu-premiat-pentru-o-emisiune-sponsorizata-de-%E2%80%A6primarie-cristache-premiat-si-el?fbclid=IwAR1Yz23TfwvXQPyT1p9iJwEqcCVuGP1Im_-jKCuhQ-tMeMXyLFkTP8_Il2Q

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here