Primele seri muzicale din anul 2014: Petrecere romaneasca de Sf. Ion si Live Silviu Pasca

0
19

Petrecere de Sf. Ion
Pe vremuri, de Sfantul Ion, femeile romance isi lasau balta barbatii, nu le mai faceau de mancare si nu mai dereticau prin casa. In schimb se adunau la povestit, intre ele, cate-n luna si in stele.
Unele traditii este bine sa se pastreze…. asa ca doamnelor, va invitam sa nu faceti nimic marti, pe 7 ianuarie 2014, sa va luati prietenele si sa veniti la noi acasa, in clubul Puzzle. Puteti sa va luati si iubitii, sotii sau logodnicii pentru ca ei pot sta separat, la bar, in timp ce voi va puteti povesti in liniste ce s-a mai intamplat in ultima vreme.De doamne depinde accesul la masa… 🙂
Suna bine?
Daca va spunem si ca muzica va fi romaneasca, trecand prin toti anii ei de glorie, numai buna de dansat si de cantat si de „strigat” (tot ca pe vremuri, eh, ce vremuri…)…va convingem?
De pe la 9 seara deschidem petrecerea de Sfantul Ion!

Silviu Pasca  in Clubul Puzzle
Sambata? Sambaaaataaaaaaaaaa!!!!
Sambata, 11 ianuarie 2014, va invitam la o noapte speciala de muzica, dans si distractie in Clubul Puzzle din Bucuresti! Momentul special al serii ii apartine lui Silviu Pasca si proiectului sau muzical – THE GUY!
Forta, dezinvoltura, repertoriu cu atitudine – acestea sunt atributele care il definesc pe Silviu Pasca, unul dintre cei mai buni performeri muzicali ai scenelor de club din Romania!
Fondator al proiectului “The Guy”, semifinalist al celui mai bun show de televiziune cu tema muzicala, Silviu Pasca aduce prin spectacolul sau ingredientul perfect pentru suma unei nopti in care muzica buna poate sa incalzeasca nu doar atmosfera din club, ci si aerul de decembrie!
Ce inseamna proiectul “The Guy”?
Silviu Pasca (voce, sintetizator)
Alex Corlan (chitara bas, electronice, voci)
Grigore Teodorescu (tobe)
Lucian Naste (chitara, electronice)
Repertoriul cuprinde piese pop (de la Bruno Mars la Coldplay), soul/funk,hip-hop (puteti asculta piese semnate Kris Kross, The Root sau House of Pain), electro-alternative, indie-rock (Blur, Radiohead, Placebo sunt doar cateva nume alese), rock alternativ (Foo Fighters, Limp Bizkit, Greenday etc) sau clasic rock.
Dinamismul, comunicarea cu publicul, talentul si profesionalismul – iata acele elemente care vor face ca noaptea de sambata, 11 ianuarie, sa fie una speciala. Cei dornici de distractie “ca la carte” sunt asteptati in Clubul Puzzle, incepand cu ora 22:00.
Intre momentele de muzica live, DJ Freddy va mentine atmosfera de distractie cu cel mai potrivit playlist de hituri!
Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Intrare: 20 de lei
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here