VASILE SEICARU PROTESTEAZĂ FAȚĂ DE REALIZATORII TV

0
215

Vasile Șeicaru a postat pe site-ul personal un mesaj dur la adresa realizatorilor TV. Reacția artistului vine după ce a participat, vineri, 3 ianuarie, la emisiunea „Iubiri pe o coardă de chitară”, realizată de Diana Pascal (TVR 2). Ce cere Vale? Doar RESPECT.
Din punctul meu de vedere, articolul scris de Vasile Șeicaru este un pas spre normalitate. M-aș bucura să existe mai multe astfel de reacții, m-aș bucura ca artiștii să nu mai accepte să apară în orice condiții la TV, poate în acest mod se schimbă ceva în televiziuni, poate vor fi obligați să facă emisiuni mai bune… Poate!
Puteți citi mai jos „Protestul” lui Vasile Șeicaru!
 
 
Să-mi fie învăţatură de minte! Nu am de gînd să mă mai duc niciodata, în orice condiţii, la vreo televiziune! O să mă duc cu contract ferm, să nu-şi mai bată nimeni joc de mine şi de cîntecele mele, sau să scornească aiurea nu ştiu ce lucruri din viaţa şi activitatea mea. Am un site, www.seicaru.ro, facut bine, unde sunt toate amănutele legate de viaţa mea, scrise  acolo atat de clar! Trebuia doar puţină atenţie!
 
Toată lumea ştie că sunt gălăţean şi că n-am nici o legatură cu Prahova! Pentru mine conteaza lucrurile astea!
Şi apoi, e a nu ştiu cîta oară cand realizatorii işi trag genericul de final peste mine, peste cîntecele mele, şi-mi taie pînă la final, cîntecul la jumatate! Însă ca la emisiunea realizată de Diana Pascal la TVR2, pe data de 3 ianuarie, nimeni n-a făcut ! Dacă aş putea sa protestez altfel,  aş face-o, dar nu-mi vine, mai degrabă mi-e silă! Eu în ultima vreme nu mă prea omor după TV, şi asta se ştie! Mă duc foarte rar! De acum înainte nu voi mai călca pe acolo oricum şi în orice condiţii! Vom face un contract clar, la obiect, şi dacă nu se va respecta, îi voi da in judecată! Pe mine nu ma interesează preferinţele muzicale sau personale ale realizatorilor, dar consider ca unii artişti care cînta de zeci de ani in ţara asta, au nevoie de mai multă atenţie din partea lor atunci cînd sunt chemaţi la cate-o emisiune….şi aia din an în Paşte!
 
Astă vară, la o altă emisiune, la mare, la Mamaia, tot cu TVR, am stabilit cu realizatorii că vin cu o singură condiţie: dacă o să cînt două piese! Mi s-a promis ca două cîntece va cînta de fapt toată lumea! Zis şi facut, numai că pînă la sfîrşit,  mie şi lui Marius Baţu ne-a fost tăiat cate un cîntec!
Eu ştiu că nu pot fi iubit de toată lumea, dar dacă nu esti de acord cu mine, cu cîntecele mele, dacă nu mă agreezi, nu mă chema! Dar dacă tot mă chemi, respectă-mă!
Consider că la emisiunea “Iubiri pe o coardă de chitară”, realizatorii s-au comportat oribil cu mine!….şi  zău ca nu meritam.
 
Sursa: site-ul oficial al lui Vasile Șeicaru

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here