Primordial, Bucovina, Diamonds Are Forever si For The Wicked, pe 30 ianuarie la Arenele Romane din Bucuresti

0
39
PRIMORDIAL, Bucovina, Diamonds Are Forever si For The Wicked 30 ianuarie (420 x 600)Pe 30 ianuarie, sambata, la Arenele Romane din Bucuresti, una dintre cele mai iubite trupe pe meleagurile mioritice, irlandezii de la PRIMORDIAL sunt invitatii speciali ai galei de decernare ale premiilor METALHEAD Awards. Alaturi de irlandezi, vor canta si Bucovina, Diamonds Are Forever si For The Wicked !
Irlandezii revin in Romania la cererea publicului dupa showul fenomenal de la METALHEAD Meeting 2015 si vor fi premiati de catre METALHEAD pentru cel mai bun si mai iubit album al anului 2015 in Romania: „Where Greater Men Have Fallen„. De asmenea, Bucovina, Diamonds Are Forever si For The Wicked, alaturi de multe alte nume vor fi premiate pentru castigarea METALHEAD Awards 2015 ! Bucovina a castigat doua premii foarte importante pentru trupa ieseana: Best Romanian Metal Band si Best Romanian Metal Album pentru „Nestramutat”, lansat in decembrie anul trecut de METALHEAD si Tara de Sus la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul unui show sold out. Trupa isi anunta fanii care au achizitionat albumul la lansare ca pe 30 ianuarie pot ridica digipackul gratis de la METALHEAD Awards ! Tot ce trebuie sa faca e sa vina la standul de merchandise cu voucherul pe care este inscris codul unic care va fi validat si apoi vor primi gratuit digipackul „Nestramutat” !
Gala va fi prezentata de Lemi Black!
Castigatorii premiilor METALHEAD AWARDS 2015
Best Romanian Metal Newcomer – For The Wicked
Best Romanian Metal Show – Cargo 30 de ani la METALHEAD Meeting 2015
Best Romanian Metal Band – Bucovina
Best Romanian Metal Video – Trooper – In ziua a opta
Best Rock Radio Show – Alin Dinca si Rock This Way la Rock FM
Best Metal Single Show – Sabaton la Arenele Romane
Best Romanian Metal Album – Bucovina – Nestramutat
Best Rock Temple – fabrica
Best Romanian Festival – Rockstadt Extreme Fest
Best Romanian Emerging Festival – Festivalul Posada Rock
Best Romanian Rock Ambassador – Goodbye To Gravity
Best International Metal Festival – Wacken Open Air
Best International Metal Video – Behemoth – The Satanist
Best World Metal Artist – Iron Maiden
Best World Metal Album – Iron Maiden – The Book Of Souls
Best Metal (r)Evolution – Bucovina – lansare Nestramutat
Best Underground Ambassador – Vlad Busca & Metal Trib
Premiul pentru cea mai curajoasa trupa – Diamonds Are Forever
Formata in 1987 in Skerries, Dublin, Primordial este prima trupa de black metal irlandeza si unul dintre cele mai mari nume ale scenei internationale. Cu 8 albume de studio la activ, un album live, un EP, un demo si doua split releaseuri, trupa mereu si-a tinut fanii in priza cu showuri electrizante acompaniate de un sound pe masura numelui. Celtic black metalul cantat de PRIMORDIAL va fi auzit la METALHEAD Awards !
Biletele pentru METALHEAD Awardspot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea) la pretul de 60 de lei.
Reteaua fizica iabilet: Magazinul Muzica, IQBOX, Magazinele Uman , reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara.
Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp. Precedentele editii METALHEAD Awards au fost mereu sold out!
Un eveniment marca METALHEAD.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here