Pro TV, supărat pe Libertatea pentru un articol despre Măruță

Articol preluat de pe PaginaDeMedia.ro

0
141

Cătălin Tolontan,coordonator editorial Libertatea, admite că articolul din Libertatea conține erori, însă „Pro TV nu a dat niciun un fel de drept la replică, nu a cerut corectarea erorilor, ci a solicitat direct eliminarea articolului (…) ceea ce „este inacceptabil”. Și a adăugat: „Pro TV este noul TVR …dar și Libertatea este, uneori, vechea Libertatea”. Declarația completă, în articol.

Pro TV a fost deranjat de un articol din ziarul Libertatea. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, televiziunea a notificat ziarul din trustul Ringier pentru un articol despre emisiunea lui Cătălin Măruță.

Postul TV spune, în notificare, că articolul din Libertatea – în care nu era nicio sursă citată și care nu avea nici poziția Pro TV, nici a lui Măruță – ar conține „informații neadevărate”, însă vine și cu alte solicitări.

Pro TV vrea „eliminarea” articolului de pe site-ul ziarului, în caz contrar amenință cu judecata. De asemenea, vor și elimarea unei preluări din același material, apărut pe site-ul revistei Unica (publicație din același trust).

Postul TV reproșează ziarului că …”ați folosit denumirea și marca Pro TV fără acordul subscrisei„.

Din informațiile Paginademedia.ro, ieri a avut loc o discuție în redacția Libertatea în urma căreia s-a decis păstrarea articolului pe site. Unica a șters însă știrea.

Puteți citi articolul aici: https://www.paginademedia.ro/2019/10/pro-tv-suparat-pe-libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here