HOLBĂRI LA MATINEU 11.10.

2
98

Dragoș Pătraru (PrimaTV) are o abordare de politician (mă refer la ediția văzută de mine în reluare pe 11.10) și nu e O.K. Credeam că face pamflet. Adică n-ai voie să critici guvernarea PSD dacă n-ai făcut tu spitale și drumuri? Pe bune? Adică Opoziția trebuia să tacă smerită la Moțiune pentru că nici ea n-a făcut nimic acum 10-20 ani? Dar știe oare Pătraru câți ani a fost la guvernare PSD din cei 30? * Analogia între ce s-a petrecut acum după ”recursul în anulare”, aducător de violatori, criminali, tâlhari pe străzile patriei, cu ce a fost pe vremea lui Boc mi s-a părut de porc. Dar ce a făcut Boc așa de sângeros, nenea ”Starea Nației”? Înțeleg că omul vrea să fie, să pară, echidistant, mai înjură pe unul-altul, ceea ce nu înseamnă că bogăția de limbaj îl dă afară din platouri, dar eternele trimiteri la cum era în 2009, 2004 sau în 1996 la ce ajută? Că asta fac și pesedeii. Gen (aici merge): Da’ voi ce ați făcut? Câți kilometri de autostradă?  Da’ voi ați tăiat pensii, salarii! Da’ pe-a mă-ti, nu? *

Să faci interviuri cu analfabeți și să-i întrebi ce părere au despre ”analfabetismul doamnei Dăncilă” mi se pare un atac la demnitatea țăranului român.Ca să rămân în zona ironiei, nu?  Viorel Gaiță făcea astfel de interviuri stradale acum 20 de ani. Și erau bune. Și aveau haz. Acum e trist și atât. * Pătraru s-a băgat și pe muzică, dar și pe interviuri. Voi fi atent la cele din urmă, dacă la capitolul pamflet a lăsat-o mai moale!

Mi-a plăcut Mirel Rădoi la interviul de după meciul cu Ucraina, de aseară. Lucid, decent, ponderat. Felicitări echipei U21 pentru rezultatul de 3-0, dar cu siguranță sunt multe de făcut pentru o nouă calificare și apoi o prezență notabilă la Jocurile Olimpice!

Interviul (bun) realizat de Radu Naum cu Cristina Neagu se reia, întreg sau parțial, la Digisport prea des și asta nu face bine. Înțeleg că Red Bull a cotizat, dar nici așa. Diseară CSM București întâlnește echipa fostului antrenor, Martin Ambros (acum la ruși). Cristina și Nora Mork nu vor fi pe teren. Ținem pumnii!

V.V.Dăncilă vorbea de la guvern despre minunatele realizări ale guvernului. B1TV a oprit-o brusc, să bage publicitate. M-am speriat. Credeam că e ”breaking news”. Am trecut la alții. Dăncilă se felicita, le mulțumea colegilor și insista ca viitorii gurvernanți să facă ce trebuie pentru poporul ei iubit. Între timp Orban ieșea de la ”consultări”, flancat de Raluca Turcanu și Rareș Bogdan. Ce a spus, n-am reținut, dar va repeta des, așa că am timp să asimilez. Se spune” cu o mână a dat și cu două a luat” dle Orban. Dacă nici pe astea simple nu le stăpânești, ia-ți un purtător de cuvânt.

2 COMENTARII

    • Domnule Romcescu, se pare că nici așa nu ne înțelegem. Noi nu vă trimitem NICIO notificare. Vă rog să vă dezabonați și să ne lăsați să respirăm în pace și prietenie. Gânduri bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here