Proconsul la Psihologul muzical (ediţia 652 – 28.03.2015) – AUDIO

0
297

Proconsul la Radio Romania
Proconsul la Radio Romania

A fost o ediţie inedită din multe motive. Proconsul nu venea pentru prima oară la noi. Acum scopul principal al acţiunii era să promovăm un concert esenţial din 16 aprilie din Bucureşti. Formula în care ne-a vizitat s-a mai schimbat în diverse ocazii. Ultima prezenţă a fost în mai 2013. Acum au fost Bodo Bogdan Marin (cu vocea la el), Dragoş Dincă (cu chitara), Robert Anghelescu (cu clapele) şi Robert Ursache (basist venit cu mâna goală, dar cu simţul umorului la el).
 
Am avut piesă nouă, informaţii proaspete despre activitatea trupei, mai multe piese de pe „Best Of” dar şi cântări inedite live. Iniţial doar voce şi chitară, apoi s-au activat şi clapele lui Robert (datorită colegului Costin Iorgulescu din regia tehnică)… S-a ajuns şi la subiectul „Eurovision 2015”. Întrebările ascultătorilor au dus către tema amintită. Am ascultat şi piese de pe „No Matter What” şi câteva propuneri  ale musafirilor din repertoriul altora. O surpriză plăcută a fost medley-ul cu cântece de dragoste din repertoriul românesc. Medley oferit live, care a plăcut şi emoţionat unanim!
Dacă ediţia începe cu o piesă rară, o compoziţie Cornel Fugaru, pe versurile Mirelei Fugaru prezentată la o selecţie naţională Eurovision (1993) de Laura Stoica, veţi găsi un alt motiv de ascultare integrală prin difuzarea unui interviu exclusiv cu solistul canadian Garou. Interviul a fost înregistrat telefonic pe 27 martie la ora 19,00. Concertul despre care am discutat, printre altele, urmează să se desfăşoare la Sala Palatului pe 8 aprilie.
A mai fost şi un Top 5 Sentimental Queen, cu două piese supliment pentru că nu acumulaseră suficiente voturi. Mă refer la We Are The Champions şi We Will Rock You.  Primele clasate de un număr considerabil de participanţi la sondaj au fost 1. Bohemian Rhapsody, 2. Somebody To Love, 3. The Show Must Go On.
 
Audio:

 
Selecţia mesajelor:
Bodo
Bodo

Marius, metalfan: Bun venit Proconsul! Ţin minte când aţi fost data trecută! Bodo era obosit, dar a promis că va cânta live când revine la emisiune! Să înţeleg că în această noapte ne bucurăm de piese live? 🙂
Cristina, metalfan: Păi, da dar dacă TVR a încălcat propriul regulament lăsându-i să cânte o piesă peste 3 minute, noi cum putem să susţinem un furt?! În plus, dacă se duceau cu o piesă de genul Albinutza aveau mai multe şanse. Piesa asta este atât de  fadă, de plictisitoare încât nu m-ar mira să fie eliminată din semi-finală!
Micutza: Aştept cu nerăbdare noul single! Aş vrea să fiţi mereu aici cu mine! Vă iubesc! 🙂
Razvan Ilinca Doamne, ce repede trece timpul! Parca acum cateva ore ascultam emisiunea cu Paul… Salutari domnului Bogdan Marin si baietilor!
Dumy Darmanesti Fanii Voltajului care au schimbat macazul sunt fanii Voltajului din anii 80 care s-au saturat sa tot astepte …revenirea trupei la muzica adevarata….si atunci baietii s-au orientat….
Lavinia Ban: Piesa Tu îmi aminteşte de Festivalul Mamaia! A fost premiată, parcă! 🙂 Sper să nu greşesc! 🙂
Mihaela Trifu Mona Salutari tuturor din Belgia ! Vrem si noi o dedicatie ! Piesa ” Zbor” . Multumim anticipat !
Dragos Dinca
Dragos Dinca

Monica: Mai păstraţi legătura cu Florin Barbu? Probabil că nu veţi răspunde la această întrebare, dar m-aş bucura să aflu dacă voi credeţi că i se potriveşte mai bine stilul hard & heavy decât pop-rock?
 
DarkAngel: Întrebare pentru Bodo: fă abstracţie de prezenţa lui Robert Anghelescu şi spune-ne, te rugăm, cum este compozitorul Anghelescu? Te chinuieşte în studio? Îţi explică ce vrea de la tine? Este exigent? Dar Dragoş cum este în studio?
Salutări de la AQUARIUS din Campulung Moldovenesc. Multă sănătate şi sărbători fericite.
 
 
Robert Anghelescu
Robert Anghelescu

Flavius Toader Va ascult din Michigan! Bravo Proconsul sa îmi aduceţi ceva amintiri de la Cenaclu! Numai bine!
Paul-Olteniţa Cinste vouă. Mă bucură atmosfera din studio.
 
 
Raluca: Interviu de nota 10!! Felicitări şi mulţumesc pentru şansa de a-l asculta pe Garou!
Adrian, Sydney, Australia: Asta da lovitură! Garou la RRA! Cum l-aţi convins? Ştiu că nu prea dă interviuri! Jos pălăria!
Mihaela, Craiova: Aproape că nu-mi vine să cred că l-am auzit pe Garou la radio! Vă mulţumesc din suflet! Sunt foarte puţine interviuri cu el! Excelent şi coverul Cohen!
 
 
Robert Ursache
Robert Ursache

Marius, metalfan: Sunt oarecum şocat că nu a intrat We Will Rock You!! Dar oricum, acest top este o încântare!
Niko, Milano: Să ştiţi că v-am ascultat şi eu chiar dacă nu am dat niciun semn! Mi-a plăcut interviul cu Garou şi topul Queen!
Cristi, Olanda, şofer de tir: V-am ascultat cu mare drag! Sunteţi cei mai buni prieteni ai mei la drum lung! Mulţumesc pentru Garou şi pentru Queen! 🙂
Mihai, Amsterdam, Olanda: Excelente piese Queen! Mulţumesc şi pentru Garou! Apreciez efortul dvs de a ne aduce în case vedete mondiale!
Nicoleta Marinescu: Garou este artistul meu preferat! Abia aştept concertul! Abia aştept să postaţi şi înregistrarea audio a interviului! Cred că o să-l ascult până pe 8 aprilie în continuu!!
Maria, Bucureşti: Cum se explică faptul că acest concert a fost anulat de două ori?? Adică se umple sala la Bisbal şi Marc Anthony nu are public? Păi are de două ori mai multe hituri decât Bisbal! Eu nu pot să înţeleg! Până şi Juanes a ţinut concertul în România…
Veronica, Cluj: Excepţional Van Morrison!! Eu aş vrea să vă rog să difuzaţi într-o ediţie viitoare piesa Deborah cu T.Rex. Se poate?
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here