Program si reguli de acces la Bucharest Craft Beer Festival 2016

0
36

Bucharest Craft Beer Festival 4 septembrieBucharest Craft Beer Festival isi deschide portile vineri, 2 septembrie,, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.
Programul complet al festivalului este urmatorul:
 
Vineri, 2 septembrie:
program 17:00 – 23:00,
21.00 – 21.45 Niste Baieti
Sambata, 3 septembrie:
program 12:00 – 23:00,
19.30 – 20.15 Pinholes
20.45 – 21.45 Les Elephants Bizarres       
 
Duminica, 4 septembrie:
program 12:00 – 23:00,
19.30 – 20.15 Jurjak
20.45 – 21.45 Grimus
 
IN TOATE CELE TREI ZILE DE FESTIVAL, ACCESUL SE VA INCHIDE LA ORA 22.00.
Distractia nu se opreste doar la craft beer, mancare delicioasa si muzica buna! Bucharest Craft Beer Festival v-a pregatit si o serie de evenimente alternative, in cadrul festivalului:
Targ de viniluri cu peste 10.000 de titluri, cel mai mare targ de gen din tara in care muzica redevine vie, iar sunetul natural, asa cum a fost candva.
Expozitie de motociclete custom made, pentru a arata o alta latura a universului craft.
Mr. Blade, celebrul barber shop din str. Brezoianu 3-5, vine la festival cu tot ce trebuie, de la foarfeca la scaun si e gata sa-ti rafineze stilul.
– Pe 3 septembrie se celebreaza Ziua mondiala a barbii, iar Comunitatea barbosilor si a mustaciosilor din Romania (Barbosi) si BaByliss For Men Romania, nu pot sta cu mainile-n barba, pentru ca e un motiv major de distractie si socializare. Drept urmare, avem concursuri cu premii din partea Barbosilor si BaByliss For Men Romania – Beard Pong (implica barbi si bere), barbierit de baloane, un joc de cultura generala, demonstratii de trimming cu produsele BaByliss si premierea celor mai impresionante mustati de bere.
 
ZOOT completeaza oferta cu hainute dragute, numai potrivite pentru o zi de festival.
– Merchandise de la prietenii de la Dark Side Merch Division.
Magazin de suveniruri cu… bere! Daca v-au placut berile din cadrul festivalului sau sunteti curiosi sa incercati alte sortimente acasa, noi v-am pregatit un magazin de unde puteti cumpara berile la sticla, pentru acasa, plus alte surprize!
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte:

  • sticle si pahare de sticla, conserve,
  • mancare sau bauturi de orice fel,
  • artificii, arme, lanturi, substante interzise prin lege, obiecte periculoase.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti.  Nu se comercializeaza bauturi alcoolice persoanelor sub 18 ani.
Bucharest Craft Beer Festival NU asigura locuri de parcare, drept urmare organizatorii roaga publicul ca, in masura in care este posibil, sa foloseasca mijloacele de transport in comun.
Este permis accesul cu animale de companie, in masura in care acestea nu deranjeaza alti participanti la festival.
In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane.
Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului.
La intrarea in spatiul festivalului – si dupa validarea biletului sau abonamentului – participantii vor primi cate o bratara care va fi valabila pentru intreaga zi, in cazul biletelor de o zi sau pe toata durata festivalului, in cazul abonamentelor.
Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor in afara punctelor de vanzare autorizate. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.
Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul la cel mult 3500 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.
In zilele festivalului, biletele se vor putea cumpara de la intrare.
 
Despre Bucharest Craft Beer Festival
Bucharest Craft Beer Festival va avea loc intre 2 si 4 septembrie, la Verde Stop  (Barbu Vacarescu 162 – 164), iar biletele s-au pus in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe IaBilet.ro, la pretul de 15 lei biletul de o zi si 39 lei abonamentul
Prima editie a Bucharest Craft Beer Festival, evenimentul dedicat iubitorilor de bere altfel, se anunta una a premierelor! Pentru prima oara in Romania, peste 50 de sortimente de bere craft, de la bere nefiltrata la bere cu trufe, se vor putea degusta intr-un singur loc, alaturi de trei tipuri de cidru, delicatesele gatite la un gratar gigant, cu o lungime de 8 metri, burgeri gourmet, pizza la cuptor cu lemne si mancare mexicana.
Mai mult,  festivalul vine si cu un line-up muzical de zile mari, ales pe masura berilor prezentate in festival. Ca berile craft, fiecare trupa vine cu o interpretare aparte si o poveste de spus, fiind unica in felul ei si adresandu-se gusturilor cunoscatorilor.
Astfel, Les Elephants Bizarres, Grimus, Niste Baieti, Pinholes si Jurjak vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival.  In plus, pe tot parcursul festivalului, muzica de ambianta va fi asigurata de trei dintre cei mai in voga DJ ai momentului: NotSoCommonDJ, The Basstard si Bully.
 
Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.
Bucharest Craft Beer Festival este un eveniment organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here