Program TV de Paşte. Cele mai bune filme de comedie

0
24

Articol preluat din Adevărul
pograme de Paste 2015Program TV de Paşte. Cele mai bune filme de comedie. Duminică, 12 aprilie. Noi suntem familia Miller. HBO. 21:35. David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând iarbă unor oameni de afaceri şi casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Deci, ce ar putea merge rău? Multe. Învaţă cum nu se poate mai greu că nicio faptă bună nu trece nepedepsită. Atunci când încearcă să ajute câţiva adolescenţi, acesta este jefuit de trei tipi care îi fură toţi banii şi toată marfa, lăsându-l cu mari datorii la distribuitorul său, Brad (Ed Helms). Pentru a scăpa de datorii şi a-şi salva viaţa, David trebuie acum să introducă în ţară, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gândeşte la un plan infailibil şi îşi forţează ciudaţii vecini să intre în joc.
 
Duminică, 12 aprilie. Hotel Grand Budapest. 21:20. HBO Comedy. Povestea lui Gustave H., administrator şi recepţionist legendar al unuia din cele mai mari hoteluri din perioada interbelică, şi a lui Zero Moustafa, micul hamal care i-a devenit cel mai de încredere prieten. Dl. Gustave îl ia pe băiat sub aripa sa, îi devine mentor, îl învaţă tot ce ştie.
Duminică, 12 aprilie. Bărbaţii fac şi ei ce pot. Cinemax. 19:10. Paul se îndrăgosteşte de Iris şi vrea să o salveze dintr-o căsnicie nepotrivită. Paul este un celibatar convins care se îndrăgosteşte de Iris care, din păcate, este căsătorită. Deşi prietenii săi au la rândul lor probleme cu femeile, ei decid să îl ajute pe Paul. Astfel, ei pun la cale un plan prin care să o salveze pe femeie dintr-un mariaj nepotrivit.  Însă o crimă în hotel, plus furtul unei picturi renascentiste şi bătălia pe o enormă avere de familie, pe fundalul rescrierii istoriei şi reconfigurării continetului european, schimbă (comic) viaţa tuturor.
Luni, 13 aprilie. Răsfăţaţii Americii. Pro Cinema. Kiki Harrison (Julia Roberts) este nu numai sora frumoasei actriţe Gwen Harrison (Catherine Zeta-Jones) ci şi asistenta ei personală. Viaţa lui Kiki alături de sora-megastar nu a fost niciodată uşoară, dar a devenit aproape un coşmar de când s-a angajat să-l readucă pe Eddie (John Cusack), fostul ei cumnat – şi el actor cunoscut, alături de Gwen pentru a apărea în public la lansarea ultimului lor film.  Nu că lui Gwen i-ar fi dor de ex-ul, însă la premieră va fi de faţă însuşi boss-ul cel mare al studiourilor, care-i vrea pe cei doi protagonişti în postură de porumbei.
Luni, 13 aprilie. Sindromul post-divorţ. HBO Comedy. 21:55. Carter e un bărbat care aparent s-a adaptat bine după divorţul părinţilor săi. Acum are o carieră de succes şi o prietenă care îl susţine. Dar când fratele lui mai mic se logodeşte, Carter trebuie să se descurce cu părinţii lui care nu se înţeleg deloc.
sursa: Adevărul

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here