Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN) saluta fanii din Romania! (video)

0
30

BLIND GUARDIAN Romanian-Rock-Meeting 14 maiData de 15 mai este din ce in ce mai aproape iar formatia BLIND GUARDIAN este ocupata cu planurile pentru concertul din Bucuresti, din cadrul Romanian Rock Meeting!
 
Hansi Kürsch , solistul trupei, si-a facut timp pentru a le transmite romanilor un scurt mesaj video special, prin care ii invita la concertul de la Arenele Romane, unde BG va urca pe scena alaturi de compatriotii de la Orden Ogan si de Dirty Shirt din Romania!
Pe data de 14 mai, in cadrul Romanian Rock Meeting , va avea loc o „Club Day”, care se va desfasura la Club Colectiv din Bucuresti . Primele formatii confirmate pentru acest show sunt Tiarra si Krepuskul.
 
Ca urmare a cererilor primite de la fani si a interesului ridicat aratat de formatiile romanesti si internationale, spectacolul Romanian Rock Meeting a fost extins pe parcursul a doua zile, urmand sa se desfasoare in doua locatii diferite – Club Colectiv, pe data de 14 mai si Arenele Romane, pe 15 mai.
 
Fanii isi mai pot procura bilete la pretul promotional de 87 de lei DOAR de la sediul Maximum Rock si Promusic Events din Bucuresti, de pe strada Traian Demetrescu 9, sector 3, sau prin PAY PAL.
Toate celelalte bilete disponibile prin retelele mentionate mai jos (Eventim, IaBilet etc) sunt la pretul de 95 de lei!
La „Romanian Rock Meeting Club Day” , din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting . Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.
ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.
Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.
INFORMATII DESPRE BILETE:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe eventim.ro), prin IaBilet.ro si prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.
Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment
– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc sa achizitioneze bilete VIP, organizatorii vin in intampinarea lor si le ofera posibilitatea de a le plati in doua rateastfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, in valoare de 100 lei, in ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.
Bilete Normale:
– 69 lei (15.5 euro) pana la data de 31.08.2014 – Sold Out!
– 78 lei (18 euro) – Sold Out!
– 87 lei (20 euro)  in perioada 27.02.2015 – 09.04.2015 Disponibile doar prin PayPal!
– 95 lei in perioada 10.04. – 14.05.2015 Disponibile in reteaua IaBilet.ro,  si in toata reteaua Eventim!
– 110 lei in ziua evenimentului: 15.05.2015 Indisponibile momentan!

Biletele / abonamentele achizitionate prin paypal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here