Programul concertului Calin Pop – Ritual de Iarna

0
38

calin pop_MusicClub 29 ianuarieMai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti.
 
Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Music Club (Strada Baratiei numarul 31), iar locurile vor fi limitate. Accesul publicului se va face incepand cu ora 20.00, concertul urmand sa inceapa dupa ora 21.00.
In acest moment, mai exista un numar limitat de bilete, care se pot achizitiona din Reteaua Iabilet.ro. In masura in care vor mai fi disponibile, biletele se vor putea achizitiona si in seara concertului, de la intrare, la pretul de 50 de lei.
 
Sub conceptul o chitara, o voce, o poveste, Calin Pop (Celelalte Cuvinte) vine in fata publicului din Capitala in cadrul unui concert in premiera, in cadrul caruia va prezenta cel de-al doilea album solo, Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records
 
Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oara, imi voi prezenta compozitiile personale, nascute din pasiunea pentru muzica si din curiozitatea de a explora zone de creatie care depasesc granitele muzicii rock, spune Calin.
 
Albumul Ritual de Iarna contine douazeci de piese, intre care doua prelucrari dupa melodii folclorice romanesti, Dansul caprelor si Jocul ursului si il releva pe Calin Pop in multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitara, claviaturi, bass, blockflöte, percuţii, culegator de sunete naturale (vant, ploaie siroind de pe stresini, pasi scarţaind pe zapada, haraitul acului de patefon pe sanţul discului de vinil), regizor muzical sau producator artistic.
 
Biletele pentru concertul Calin Pop sunt puse in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe www.iabilet.ro, la pretul de 50 de lei.
Cumpararea unui bilet nu asigura automat loc la masa. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numarul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.
 
Un eveniment prezentat de Music Club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here