Trupa SPAM a lansat „Mai tineri ca azi”, primul single în noua formulă – Video

0
211

Trupa SPAM a lansat „Mai tineri ca azi", primul single în noua formulă - VideoTrupa SPAM, una dintre cele mai îndrăgite  din noul val al muzicii pop-rock-folk alternativ din România,  a lansat astăzi, într-o formulă nouă, piesa „Mai tineri ca azi„, un cântec despre valoarea apropierii dintre oameni și despre importanța clipelor frumoase pe care le petrecem împreună. Piesa, cu un sound proaspăt și un mesaj optimist, deși nostalgic, este însoțită de un videoclip lansat în același timp.

Este primul single în care se aude vocea Anei Maria Ivan, care s-a alăturat trupei în urmă cu câteva luni. Ana Maria Ivan este actriță, cantautoare și a fost pentru multă vreme unul dintre cei mai activi fani ai trupei.

Piesa „Mai tineri ca azi” a fost scrisă de Cosmin Vaman, produsă și mixată de Tudor Olaru, basistul trupei SPAM, care a realizat și videoclipul cântecului. Eugen Toboș (chitară solo) și Ciprian Diaconu (tobe) completează sound-ul nou, dar familiar fanilor, prin care trupa SPAM s-a făcut cunoscută în ultimii ani.

Nu e un cântec despre vârstă și nu e un cântec despre ce am trăit cu toții în ultimii ani. Dar e un mesaj rezultat din experiența aceasta comună, care ne-a făcut și pe noi să prețuim mai mult timpul pe care îl petrecem împreună. Dacă am rămas cu ceva bun după ultimii doi ani, acest lucru e pofta de a ne revedea, de a fi fericiți unul lângă celălalt, de a încerca să câștigăm, nu să pierdem timpul pe care îl putem petrece cu cei dragi„, a declarat Cosmin Vaman, solistul trupei, care a compus muzica și textul piesei.

Single-ul „Mai tineri ca azi” poate fi ascultat pe canalul de YouTube al trupei, dar și live în concertul pe care SPAM îl va susține joi, 28 iulie în clubul Quantic pentru a le prezenta fanilor cea mai recentă creație. În zilele următoare, el va fi disponibil pe toate platformele mari de streaming. După două albume care au cucerit inimile fanilor și au primit numeroase premii și nominalizări în clasamente de specialitate (Drumul și Facem Dragoste), piesa „Mai tineri ca azi” anunță un al treilea material discografic în stilul Trupei SPAM, album ce va fi lansat în cursul anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here