Proiectul Tivodar la Psihologul muzical (ediţia 621 – 23.08.2014) – AUDIO

0
71

Proiectul Tivodar la RRA

Ediţia a debutat cu un amplu interviu telefonic cu Ivan Patzaichin (se afla la Arad cu proiectul Descoperă România) despre Rowmania Fest 2014 (Festivalul Internaţional al bărcilor cu vâsle) care se desfăşoară la Tulcea în perioada 29-31 august. Vor fi numeroase concerte cu artişti îndrăgiţi, concursuri, jocuri, proiecţii de filme, expoziţii. Ivan ne-a convins că trebuie să fim acolo!
Proiectul Tivodar a revenit în studio, de data asta în formulă completă şi cu un prim album („Autoportret„) la dispoziţie. În martie 2012 realizarea unui CD era doar un vis. Au fost în studio şi ne-au cântat piese proprii, dar şi fragmente dintre cele cerute de ascultători: Ştefan Tivodar (voce, chitară, muzicuţă, semnatar al versurilor, vorbitor principal, născut pe 23.03.1981), Alex Nichita (vioară, chitară, născut pe 24.05. 1989), Ioana Purcărea (o finanţistă cu voce foarte bună, născută pe 20.10.1984), Daniela Curcan (vioară, mai timidă la vorbe, născută pe 23.02.1993), Alex Cismaru (chitară, dar şi vocal bun la nevoie, e născut la Tulcea în 10.08.1993 şi este un mare fan Iris), Alex Neagu (este baterist, născut pe 1.01.1990) şi Mihai Movileanu (chitară bas pe album, a treia chitară în studio, e născut 16.11.1988). Observaţi că nu sunt doi din aceeaşi zodie. Pe album mai apar, ca invitaţi, Adrian Cristescu (pian, clape, programare, inginer de sunet), Claudiu Purcărin (tobe) şi Mihai Dan Picu (violoncel). Un material bun, consistent, de ascultat cu atenţie. Invitaţii au propus şi piese din reprtoriul altora: John lennon, Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu, Coldplay, Jimi Hendrix sau David Garrett. Veţi afla multe despre ei ascultând cu atenţie.
Top 5 Sentimental a fost al grupului Roşu şi Negru. Dintre cele 45 de piese propuse, cele mai multe voturi le-au adunat 1. Pseudofabulă, 2. Alfabetul, 3. Val de mare.
Agenda pop-rock a inclus piese cu Rita Pavone, The Who, Andra, Paper Lace, Thomas Anders, iar cele mai intense polemici s-au născut după difuzarea unor secvenţe cu Yngwie Malmsteen şi Michael Angelo Batio.
Se poate spune că a fost o ediţie extrem de bogată şi diversă!
 
 
Audio:

Câteva dintre mesajele primite în această ediţie (au fost peste 250!):
Marius, metalfan Salutare din Belgia! Gata vacanţa prin Europa cu trenul! A fost frumos, ne-am distrat! Acum ne ducem din nou la muncă! 🙂
Marilena Bună seara! Vă salut din Madrid! Vă ascult cu mare drag! 🙂
Tedi (de obicei din Londra): Salutări din Malta! Eu sunt în vacanţă! Luni plec la Miami… trebuie să mă simt şi eu bine două săptămâni. Vă ascult pe net!
Sorin: Să ştiţi că sunteţi ascultaţi şi în Norvegia! Eu sunt un ascultător fidel de 5 ani şi jumătate, chiar dacă nu v-am scris până acum!
Bun venit Proiectul Tivodar! Voi sunteţi emo? Lylytrance
Robby, Reşiţa 23 august… păi… asta este ziua în care mama scoate de la naftalină fotografiile din tinereţe şi începe să povestească… spune cum era la defilări, cum era vacanţa la Costineşti, câţi băieţi îi făceau ochi dulci, ce drăguţi erau şi apoi povestea se termină mereu cu „dar l-am cunoscut pe tatăl tău” (mă rog, ea se exprimă mai plastic)… Niciodată nu mă prind dacă o zice cu bucurie sau nu. :)))))))))))))
Simona Vartolomei Salut, Stefane! Mi-era dor de vocea ta si e o surpriza foarte placuta sa te aud cantand acum. Salutari din Galati
Vicky Cred că ar trebui să ascultăm mai des piesa asta a celor de la The Who… că poate dacă o ascultăm des nu ne mai păcălim… Bun venit invitaţilor!
Ati umplut din nou studioul de oameni frumosi! Va multumesc pentru inca o noapte minunata in care intrati in casele si in sufletele noastre. Cu acelasi drag ca in fiecare noapte de vineri, Eugen din Arad.
Adrian Ivanitchi Proiectul Tivodar imi aduce aminte de adevarata muzica a anilor 70. Excelent!
Jeni În ce gen se încadrează ceea ce cântaţi voi?
Marius Gherman Imi place cum suna trupa Tivodar.
Lavinia Ban Îmi plac versurile şi muzica! Ei cântă doar compoziţii proprii?
Simona, metalfan Coverdale ar fi invidios! Ai o voce mai bună! 🙂
Ankka Iorgu Daniela (cred că am reţinut corect numele fetei cu vioara) poţi cânta Ciocârlia? Îmi pac piesele voastre!
Iulian Page şi Pant au venit la noi?? Doar Robert Plant a venit…
Daniela B. Mocanu Va transmit salutarile mele din California de unde va ascult in fiecare dupa-amiaza la mine cind lucrez la calculator! Imi plac foarte mult invitatii din seara aceasta, vocile care suna f. original! Mult succes in viitor!
Tedi Daaa Page şi Plant la Polivalentă. A fost primul şi singurul concert la care am fost cu mama, cu tata şi cu bunicii din partea tatălui după mine… Şi am stat cu ei chiar dacă după aceea a râs toată gaşca de prieteni de mine! Fabulos concert!
D-le Partos,muzica in direct(live) se aude mult mai placut decit muzica transmisa de pe discuri.Cu stima Paul-Bucuresti 
Tudor Wow!! Foarte tare!! Bravo! Un fan adevărat!
Miruna Adela, 21 de ani, Bucureşti Am o provocare pentru invitaţii dvs: să cânte „Un om pe nişte scări”.
Miruna Adela Muţumesc pentru Un om pe nişte scări. 🙂
Fane Kpo A fost o noapte de nota 10! Felicitari Andrei! Felicitari, multumim si mult succes celor 7 magnifici! Good night! Good days! De la TM cu max aprecieri,
Oliviu sofer de TIR Sunteti fantastici  va multumesc ca ma tineti treaz ma îndrept spre Olanda succes si felicitari
Didina Ciulu Ce m-aş bucura să o văd pe Rita Pavone în concert! Muţumesc pentru piesă!
Elena Mulţumesc pentru această piesă superbă! LMA Andra!
Mihnea Malmsteen e cel mai rapid chitarist din lume! Se vede clar la această piesă! Mulţumesc din suflet!!
Tiberiu, Craiova Detractorii lui Malmsteen nu au ce să mai spună! Piesa asta e ca o vrajă! Are de toate: ritm, viteză, virtuozitate!! Malmsteen demonstrează din nou că e cel mai bun dintre cei buni!
KissArmy Mamsteen nu a mai scos un album decent de la Rising Force! Spellbound şi Relentless sunt o dezamăgire totală! E repetitiv! Supărător de repetitiv! Să fim serioşi!
Alin, Timişoara Batio se dă mare că poate să cânte la două chitări… dar nu e un compozitor bun!
DarkAngel Mie mi-a plăcut de Michael când a fost la emisiune şi mi-a plăcut şi abumul prezentat în emisiune! Aşa că eu ţin cu el!
Niko, Milano Nu pot să mă abţin. Eu i-am văzut live şi pe Yngwie şi pe Batio. Am fost la meet and greet cu amândoi. Am autografe şi poze. Malmsteen nu e o persoană agreabilă, e chiar antipatic. Batio e la polul opus. Pe scenă, Malmsteen îţi transmite prin tot ceea ce face (gesturi, mimică, etc) că el este cel mai bun, cel mai cel. Batio e mai norma dar este şi un chitarist excepţional.
 
sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here