Dave Evans (primul solist AC/DC) si trupa The R.O.C.K. te invita sa-i cunosti!

0
33

30 de fani AC/DC au sansa sa il cunoasca, sa se fotografieze si sa ciocneasca un pahar cu vocalul cu care trupa australiana a inceput sa scrie istorie, Dave Evans, cat si cu trupa tribut AC/DC a Romaniei, The R.O.C.K. Concertul din 31 mai de la Arenele Romane incheie astfel turneul de celebrare a 40 de ani de AC/DC. Poti fi si tu unul dintre cei 30 de norocosi…
Iata ce ai de facut:
1. Cumpara-ti bilet la concert.
2. Trimite-ne o fotografie cu tine si biletul achizitionat cat si numele complet intr-un mesaj privat pe pagina oficiala a trupei The R.O.C.K. – https://www.facebook.com/TheROCK.Romania?ref=br_rs
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati luni, 26 mai.  Intalnirea cu fanii si presa va avea loc joi, 29 mai de la ora 17:00 la Dynacord Cafe – Bd. Iuliu Maniu nr.305 (Vis-a-vis de Praktiker Militari).
„For those about to rock, we salute you!” Iar ce pe cei mai norocosi dintre voi va va saluta Dave insusi 😉 .
 
Pretul biletelor este urmatorul:
a. 20 lei – acces general
b. 30 lei – in ziua concertului la intrare
Biletele se pot achiziona in format fizic din magazinele: Baneasa Shopping City (etaj), Piata Romana (George Enescu nr 30), Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, Metrou Piata Unirii 1, Palatul National al Copiilor, in Oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, UMAN si Senia din toata tara, dar și on-line pe MyTicket.ro, bilete.ro și iabilet.ro.
 
 
Parcare speciala pentru Motociclisti in interiorul Arenelor Romane
Trupa The Rise Of the City King(The R.O.C.K.) invita toti rockerii motociclisti la intalnirea cu Dave Evans pe 31 Mai la Arenele Romane. Avand in vedere ca intre trupa si motociclistii din Romania s-a dezvoltat o relatie de prietenie, v-am pregatit parcare pazita in curtea Arenelor.
Asadar va asteptam sa veniti si sa va aduceti simotoarele ca sa le admire toata lumea pe drumul catre scena. Accesul pentru motoare se va face intre orele 17:30 – 19:00, cand se incepe accesul general, asta pentru ca atunci cand ajunge toata lumea sa fie toate mobrele aranjate cat mai frumos. Accesul in parc pentru motociclisti se va face pe intrarea de pe strada Cutitul de Argint. So Let’s R.O.C.K. Arenele Romane impreuna cu prima voce AC/DC, Dave Evans !!!
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here