Protest spontan la metrou. Niciun tren nu circulă vineri dimineață, toate stațiile au lacătul pus

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
78

Protest spontan la metrou. Niciun tren nu circulă vineri dimineață, toate stațiile au lacătul pusCirculația metroului în Capitală este blocată vineri dimineață, în urma unui protest spontan. Reprezentanții sindicatului Liber din Metrou au coborât în tunel și au împiedicat pornirea la timp a trenurilor de pasageri. 

UPDATE 8.45. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, acuză sindicatul de la metrou că a declanșat greva din cauza anunțului privind închiderea spațiilor comerciale de la metrou. Ministrul precizează că nu va ceda presiunii sindicaliștilor.

„O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș. Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii”, a transmis ministrul Transporturilor.

Puteți citi mai multe aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/protest-spontan-la-metrou-niciun-tren-nu-circula-vineri-dimineata-toate-statiile-au-lacatul-pus-1474355

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here