PROVOCATORUL TUDOR, MĂDĂLINA VORBĂREAȚA, TVR 1 O BILĂ ALBĂ

0
372

TVR1 ARE O FAPTĂ BUNĂ!

 

AM VRUT S-O LAUD PE MĂDĂLINA DOBROVOLSCHI (12.05)

A făcut ediții dinamice, dar observ că nu are răbdare cu nimeni, vorbește mai mult ca cei 5 invitați de acasă. Pe reprezentantul PSD l-a torpilat la fiecare 10 secunde. De ce să nu-l lași să se facă de băcănie? De ce să-l oprești de fiecare dată? Nu mă refer acum la conținutul dezbaterii, nici nu cred că judecarea anilor pesediști e utilă în aceste zile, ci la rolul de moderator asumat. Victimizând un pesedist față de 4 adversari plus gazda, e procedeu antenist și mie nu-mi place. Nu te obligă nimeni să-l inviți. Nu poți gestiona discuții cu 5, inviți doar 4 sau trei…* La Oreste în emisiune s-a putut discuta cu oameni avizați, lăsați să se exprime.

 

TANDEMUL ORESTE-ANCA ALEXANDRESCU ESTE CONTRA NATURII

La Realitatea Plus am asustat la o dezbatere dezlânată în care moderaorii se contrau, apoi omul de la UDMR și-a dat în petic, cel de la PNL a încercat să răspundă, dar a fost făcut peremist, pedeseristul Cazanciuc a spus multe, dar cu dicția lui imposibilă, n-am înțeles nimic. Din păcate pentru C.C.R. publicul votant al postului l-ar vrea schimbat, modificat urgent!

TUDOR BARBU SE IA DE GUVERNANȚI

Apelează la oamenii pesedeului în frunte cu avocatul Gh. Piperea pentru a comenta tema neconstituționalității amenzilor din Starea de urgență. D. Coarnă nu putea lipsi de la discuție. El atacă guvernul, critică violent, deși e un polițist fără pregătire juridică. T. Barbu se tot laudă că a făcut dreptul, dar el și invitații n-au comentat atunci când a apărut prima ordonanță cu sume aberante care nu ținea cont de salariile din România. Acum când CCR a dat o decizie, au voce. L-a sunat și pe Rădoi de la Metrorex. Sindicalist. Ne asigură că nu se poate face nimic la metrou la ore de vârf. Nici distanță socială, nici igienă, nimic. Așa zice omul care se pricepe. Barbu incită la revoltă, la nesupunere. A decis el, cu ”Cornele dragă”, că nu se poate, deși au fost soluții exprimate și de la guvern.

Rădoi a folosit cuvântul ”minciuni” de 4-5 ori și nimeni nu l-a obligat să vină cu dovezi. Cretinul nu știe că nu se puteau da în folosință lucrările de la metrou în 6 luni, din care de 3 luni suntem în carantină, odată ce ani de zile nu s-a lucrat? Nu spun că miniștrii de azi sunt mai cu moț decât alții, dar măcar se străduiesc, nu pun frâne, nu sunt personaje toxice ca Tudorel, Dăncilă, Carmen Dan, Teodorovici, Daea sau Lia Olguța!

7 MAI A RĂMAS O SĂRBĂTOARE CU SCÂNTEI, NU CU STELE

După 34 de ani de la victoria de la Sevilla tot despre soarta stadionului Ghencea se discuta la DigiSport. R. Naum vorbea cu Duckadam, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint. Și la Craiova este discriminare, așa va fi și la București, dacă cineva își permite să nu lase o echipă să joace, plătind chiria aferentă PE UN STADION CONSTRUIT DIN BANI PUBLICI. Totuși a fost loc și de amintiri, de promisiunea că în 2021 se vor întâlni toți cei rămași în viață. Nu se știe unde, dar e important că-și doresc. Marele Club al Armatei ar fi trebuit să găsească resurse și soluții în fiecare an pentru 7 mai. Dar n-a făcut-o.

*Tristă și prostească declarația unora dintre vechii steliști ca Lăcătuș, Bumbescu, Iovan cum că FCSB n-ar trebui să aibă acces pe stadionul de 100 milioane euro, care, în fond, nu e al lor. E greu de înțeles modul în care gândesc (oare fac ei așa ceva?) acești foști mari jucători. Niciunul n-a avut vreo performanță ca antrenor, iar orgoliul și ura sunt net peste rațiune. Din generația 1986 Pițurcă a fost singurul care a ajuns departe ca antrenor și L. Boloni, care s-a afirmat în străinătate, nu în țară.

*De ce să nu joace oricine pe stadionul din Ghencea? Milan și Inter pot juca pe același stadion Lazio și A.S.Roma pot juca pe același stadion iar la București nu e loc? * Am înțeles că Becali a ales cochetul stadion de la Arcul de Triumf pentru echipa sa. Acolo nu-s peste 8000 de locuri. Ideea nu e rea! Oare cum va recupera statul investiția din Ghencea? Sau unii pot risipi banul public pe orice?

 

În continuare sunt uluit de sărăcia stilistică  a Românilor cu talent. Dans, acrobație la bară de nu știu câte ori, acorbație pe bilă, momente de circ autentic. N-a fost încă trapez, dar e posibil să vină. Ba a fost ceva asemănător. Și dresură. Iubitorii de muzică mi-au scris și au decis să renunțe la acest program. Mai nou Mihai Petre vorbește cel mai mult și adesea cel mai prost. La el fisură sau crăpătură e tot una. Sigur, momentele cele mai tari vin de la ruși! Între timp ProTV a luat decizia de a scurta show-ul și va trece direct la finală. S-a publicat deja lista celor cu golden-buzz, adică finaliștii.

DigiSport, într-un fel de șomaj tehnic, discută despre marile probleme ale fotbalului. Ce se petrece la Dinamo? Nu e destul că pe tot parcursul campionatului s-a vorbit despre o echipă în derivă, o fac și acum. *Arlauskis a avut interviu la distanță. El ține la relația cu Marian Copilu. Nu știe dacă revine la CFRCluj. Nu-și va lua niciodată cetățenia română. Arla a spus multe, inclusiv faptul că presa greșește des, uneori voit! Nu i-a convenit lui R. Naum.*

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here